Ve Anderson Talisca hayırlı olsun! ''Teşekkürler Ronaldo'' Lig asıl şimdi başlıyor

Beşiktaş'ta Anderson Talisca transferi adım adım gerçekleşiyor. Bir süredir eski futbolcusu için girişimlerde bulunan Siyah-Beyazlılar, Al-Nassr'ın Cristiano Ronaldo için devreye girmesinin ardından umutlarını artırdı. Anderson Talisca bu hamle sonrası kesin olarak ayrılık kararı alırken, Cristiano Ronaldo'nun imza atması durumunda Brezilyalı yıldızın Beşiktaş'a dönmesine kesin gözüyle bakılıyor.

www.aksam.com.tr

Beşiktaş'ın Anderson Talisca transferinde son dakika gelişmesi yaşanıyor. Al-Nassr'ın Cristiano Ronaldo ile temaslarını sıklaştırması sonrası Brezilyalı yıldızın ayrılık kararı daha da sağlamlaştı. Anderson Talisca maaşında fedakarlık yapması halinde Beşiktaş'a imza atacak. İşte transferin detayları...

ANDERSON TALISCA BEŞİKTAŞ'A, CRISTIANO RONALDO AL-NASSR'A

Al-Nassr'da Cristiano Ronaldo sesleri yükselmeye başlarken Anderson Talisca'nın Beşiktaş'a dönüş yolu iyice açılmış oldu. Suudi Arabistan ekibinden ayrılma planları yapan Anderson Talisca, Cristiano Ronaldo hamlesi sonrası bu kararını nihai hale getirdi.

ŞENOL GÜNEŞ, ANDERSON TALISCA'YI AÇIKLAMIŞTI

Cristiano Ronaldo transferinin gerçekleşmesi durumunda takımdan ayrılacak olan Anderson Talisca için tek yol ise Beşiktaş. Bir süredir Siyah-Beyazlıların gündeminde olan Brezilyalı yıldız için geçtiğimiz günlerde Şenol Güneş'ten de açıklama gelmişti.

"PARA İÇİN GELMEYECEKSE BİZE YARDIMCI OLSUN"

Şenol Güneş, Anderson Talisca için "Para için gelmeyecekse bize yardımcı olsun" diyerek oyuncudan maaşında fedakarlık beklediğini açıkça dile getirmişti. Suudi Arabistan temsilcisinden yıllık 7 milyon euro kazanan Anderson Talisca'nın konuyla ilgili takınacağı tavır şimdiden merak konusu oldu.

39 MAÇTA 31 GOLE KATKI VERDİ

Al Nassr ile Toplam 39 maça çıkan Anderson Talisca 27 gol, 4 asistlik istatistik yakaladı. 28 yaşındaki Brezilyalı yıldızın kulübüyle 1,5 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.