Ve Anderson Talisca geliyor! Süper Lig'de ortalık yıkılacak: Yılın transferini duyurdular...

Anderson Talisca için flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nassr'da forma giyen yıldız oyuncu Anderson Talisca için yeniden Süper Lig yolu gözüktü. İşte detaylar...

Cristiano Ronaldo'nun da formasını giydiği Al Nassr'da oynayan Anderson Talisca, yeniden Süper Lig'e dönmeye hazırlanıyor. Ara transfer için çalışmalarına başlayan Beşiktaş, eski yıldızı Anderson Talisca'yı gündemine aldı.

SÜPER LİG'DE ANDERSON TALISCA SESLERİ

Bu sezon Süper Lig'de sezona kötü bir başlangıç yapan Beşiktaş'ta gözler ara transfer dönemine çevrildi. Siyah-beyazlılarda yeni başkan Hasan Arat ve yönetimi nokta atışı transferler yaparak gidişatı değiştirmek ve taraftarla barışmak istiyor. Gündeme gelen isimlerden biri de Anderson Talisca...

RESMEN HAREKETE GEÇTİLER

Fanatik'te yer alan habere göre; Beşiktaş'ın ilk hedefi eski yıldızı Anderson Talisca. Siyah-beyazlılar, geçtiğimiz yaz da gündemine gelen Brezilyalı yıldızı bu sefer kadrosuna katmakta kararlı. Arat ve yönetimi bu transfer için seferberlik ilan etmiş durumda.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Anderson Talisca, bu sezon Al Nassr formasıyla şu ana kadar 18 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 16'sında ilk 11'de yer aldı. Toplam 1410 dakika sahada kalan 29 yaşındaki Brezilyalı yıldız, 19 gol ve 2 asistle skora etki etti.