Ve Anderson Talisca 4 yıllık imzayı attı! Taraftarların gözü aydın: Ligde ortalık karıştı

Anderson Talisca'nın geleceği netlik kazandı. Beşiktaş ve Flamengo'nun gündeminde olan Brezilyalı yıldızın kaderi belli oldu. Anderson Talisca kulübü Al-Nassr ile 4 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

www.aksam.com.tr

Anderson Talisca'nın Türkiye'ye dönüp dönmeyeceği merak konusuydu. Adı eski kulübü Beşiktaş'la anılan Brezilyalı yıldız için Flamengo da devredeydi. Beşiktaşlıların heyecanla müjdeli haber beklediği Anderson Talisca'nın akıbeti belli oldu.

ANDERSON TALISCA 2027'YE KADAR GEÇERLİ SÖZLEŞMEYİ İMZALADI

Beşiktaş ve Flamengo'nun girişimlerde bulunduğu Anderson Talisca kesin kararını verdi. Buna göre Brezilyalı futbolcu, Suudi Arabistan'da kalma kararı aldı. Al-Nassr, Anderson Talisca'yı ikna ederken oyuncuyla 4 yıllık yeni sözleşme imzalandı. Suudi Arabistan basını işin bittiğini duyurdu.

BEŞİKTAŞ VE FLAMENGO TRANSFERİ BİTİREMEDİ

Beşiktaş eski oyuncusu Anderson Talisca için temas kursa da oyuncunun yüksek maaşı transfere engel olmuştu. Vitor Pereira'nın çalıştırdığı Flamengo da deneyimli futbolcuyu istemiş ancak transfer noktalanamamıştı.

RONALDO GELSE DE ANDERSON TALISCA MANŞETLERDE

Suudi Arabistan Ligi'nde fırtınalar estiren Anderson Talisca, Al-Nassr'ın Cristiano Ronaldo transferine rağmen manşetleri süslemeye devam ediyor. Portekizli yıldızın gelişi sonrası çıktığı iki maçta da Anderson Talisca ağları sarsarken, Ronaldo henüz skor katkısı veremedi.

Al-Nassr formasıyla bu sezon tüm kulvarlarda 14 maça çıkan Anderson Talisca 13 gollük katkı verdi.

www.aksam.com.tr