Ve Alvaro Morata ''Tamam'' dedi! Transfer hayırlı olsun: Havalimanı dolup taşacak

Alvaro Morata için Atletico Madrid hikayesi sona eriyor. Sezon sonu İspanyol ekibinden ayrılmaya hazırlanan 31 yaşındaki yıldız golcü Alvaro Morata'nın yeni adresini duyurdular. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Atletico Madrid'de Alvaro Morata için yolun sonu gözüktü. İspanyol basını sezon sonu yıldız golcü Alvaro Morata'nın takımdan ayrılacağını ve Suudi Arabistan'a transfer olacağını ileri sürdü.

ALVARO MORATA, İSPANYA'DAN AYRILIYOR

2022'nin yaz transfer döneminde kiralık olarak formasını giydiği Juventus'tan bonservisini elinde bulunduran Atletico Madrid'e geri dönen Alvaro Morata, bu sezon İspanyol ekibinin gol silahlarından biri oldu. Ancak İspanyol basınına göre; Yıldız golcü sezon sonu takımdan ayrılacak.

YENİ TAKIMINI DUYURDULAR

İspanya basınında yer alan habere göre; Alvaro Morata da modaya uyarak Suudi Arabistan'ın yolunu tutacak. Al-Shabab, sezon sonunda 31 yaşındaki yıldız golcüyü kadrosuna katmayı hedefliyor. Arap ekibinin gözden çıkardığı rakam ise 30 milyon euro.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Alvaro Morata, bu sezon Atletico Madrid formasıyla şu ana kadar 27 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 22'sinde ilk 11'de yer aldı. Toplam 1919 dakika sahada kalan 31 yaşındaki İspanyol yıldız, 18 gol ve 3 asistle skora etki etti.