Ve Altay Bayındır'ı resmen duyurdular! Herkes ters köşe oldu...

Altay Bayındır, Manchester United kariyerine beklenenden daha çabuk veda edebilir. 25 yaşındaki kaleci için yeni iddia Ada basınından geldi. İşte Altay Bayındır haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Altay Bayındır, 2023 yaz transfer döneminde 4 yıllık Fenerbahçe macerasını sonlandırarak Premier Lig devi Manchester United'ın yolunu tutmuştu. Kırmızı Şeytanlar'da rekabet ettiği Andre Onana'dan formayı kapmayı başaramayan milli kaleci, yedek kulübesine hapsoldu. Ada basınından Altay Bayındır için çarpıcı bir gelişme ortaya atıldı.

ALTAY BAYINDIR İÇİN CELTIC İDDİASI

Ada basınında yer alan haberde bir süredir kaleci arayışında olan Celtic'in Altay Bayındır ile ilgilenebileceğini dile getirdi. Haberde; Takımın tecrübeli eldiveni Joe Hart'ın sezon sonunda futbolu bırakacağını açıklaması sonrası Bayındır'ın genç yaşına rağmen Fenerbahçe yıllarında kazandığı deneyimle bu rolü üstlenebileceğine işaret edildi. Celtic'in Altay Bayındır ile uzun süreli bir kontrat yapması gerektiği ve uzun yıllar İskoç ekibinin kalesini koruyabileceği de haberin detayları arasında yer aldı.

UĞURCAN ÇAKIR'IN DA ADI GEÇMİŞTİ

Trabzonspor'un milli kalecisi Uğurcan Çakır'ın adı da yakın zamanda Celtic ile anılmıştı. İskoç temsilcisinin iki Türk file bekçisi için de girişimde bulunabileceği ancak Altay Bayındır konusunda daha ısrarcı olacağı iddia edildi.

SADECE 1 MAÇTA GÖREV ALDI

Altay Bayındır, Manchester United formasıyla yalnızca bir maçta görev aldı. FA Cup karşılaşmasında 90 dakika kaleyi koruyan 25 yaşındaki eldiven kalesinde 2 gol gördü.

www.aksam.com.tr