Ve Altay Bayındır'ı resmen duyurdular! Direkt bileti kesildi: Yeni adresi bile belli oldu...

Altay Bayındır'ın Manchester United kariyeri beklenildiği gibi gitmedi. 25 yaşındaki eldiven Kırmızı Şeytanlar'la yollarını ayırmanın eşiğinde. İşte Altay Bayındır gelişmesinin detayları...

www.aksam.com.tr

Altay Bayındır, yaz transfer döneminde 5 milyon euro karşılığında Fenerbahçe'den ayrılarak Premier Lig devi Manchester United'ın yolunu tutmuştu. Kırmızı Şeytanlar'da aynı zamanda transfer edilen kaleci Andre Onana'dan formayı almayı başaramayan 25 yaşındaki eldivenin Manchester United serüveni erken bitmeye çok yakın.

ALTAY BAYINDIR'IN BİLETİ KESİLDİ

Manchester United, Premier Lig'deki kötü gidişatın ardından gelecek sezon planlaması için kolları sıvadı. İngiliz basınında yer alan haberde; Andre Onana ile direkt forma rekabetine girecek bir kaleci arayışında olan kırmızıların transfer hedefinde Real Madrid'de başarılı bir sezon geçiren Andriy Lunin'in olduğu belirtildi. Altay Bayındır için gelecek tekliflerin değerlendirileceği ve milli kalecinin gelecek sezonda başka bir takımda forma giymesinin kesin olduğu da haberin detayları arasında yer aldı.

CELTIC İLE ANILMIŞTI

Altay Bayındır'ın adı Ada basınında bir süre önce Celtic ile anılmıştı. İskoç ekibinin, sezon sonunda futbolu bırakacağını açıklayan Joe Hart'ın boşluğunu Altay Bayındır ile doldurabileceği ifade edilmişti.

SADECE 1 MAÇTA GÖREV ALDI

Altay Bayındır, Manchester United formasını yalnızca bir maçta sırtına geçirdi. 25 yaşındaki milli kaleci, takımının FA Cup'ta oynadığı Newport County karşılaşmasında maça ilk 11'de başladı ve 90 dakika sahada kaldı.

www.aksam.com.tr