Ve Altay Bayındır transferi resmen bitti! Sürpriz haber sonunda duyuruldu

Altay Bayındr'ın adı transfer döneminde birçok kulüp ile anılmıştı. Manchester United, milli kaleci için son kararını verdi. Altay Bayındır gelişmesinin detayları haberimizde…

Altay Bayındır, Manchester United ile geçirdiği ilk yılında yalnızca bir maçta forma şansı bulabilmişti. Daha fazla süre bulmak istediği için takımdan ayrılması beklenen başarılı eldivenin Kırmızı Şeytanlar'daki geleceği netlik kazandı.

ALTAY BAYINDIR MANU'DA KALIYOR

Manchester United'da Altay Bayındır'ın geleceği belli oldu. Transfer döneminde adı birçok takımla anılan 26 yaşındaki file bekçisinin takımda tutulmasına karar verildi. Teknik ekip, takımın as kalecisi Andre Onana'nın herhangi bir sakatlık durumunda formayı Altay Bayındır'a emanet edecek.

CELTIC VE TRABZONSPOR İLE ANILMIŞTI

Altay Bayındır'ın adı transfer döneminde sıklıkla İskoç ekibi Celtic ile anılmıştı. Yeşil beyazlı ekibin Joe Hart'ın emekliliği sonrası kaleyi milli eldivene emanet edeceği belirtilmişti. Manchester United'ın Altay hakkında verdiği karar sonrası bu transfer ihtimali de resmen bitti.

Öte yandan Trabzonspor ise Altay Bayındır iddialarının ardından oyuncuya ilgilerinin olmadığını belirten bir açıklamada bulunmuştu.

Manchester United ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan Altay Bayındır'ın güncel piyasa değeri ise 10 milyon euro olarak belirlendi.

www.aksam.com.tr