Ve Altay Bayındır hayırlı olsun! Resmen duyurdular: Süper Lig devinden yılın transferi

Altay Bayındır için transferde sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sezon başında transfer olduğu ve fazla süre alamadığı Manchester United'dan ayrılmaya hazırlanan Altay Bayındır için Süper Lig devi harekete geçti. İşte detaylar...

Manchester United'da Altay Bayındır hikayesi kısa sürüyor. Sezon başında transfer olduğu İngiliz ekibinden ayrılmaya hazırlanan milli kaleci Altay Bayındır için Süper Lig devi kolları sıvadı.

ALTAY BAYINDIR, İNGİLTERE'DE ARADIĞINI BULAMADI

Geçtiğimiz yaz transfer döneminin flaş takımlarından biri olan Fenerbahçe'de Dominik Livakovic transferi sonrası Altay Bayındır, 5 milyon euro bonservisle Manchester United'a satılmıştı. İngiliz ekibinde aradığını bulamayan milli file bekçisi, yok denecek kadar az forma şansı buldu.

SÜPER LİG DEVİNDEN YILIN BOMBASI

İngiltere basınında yer alan habere göre; Manchester United'da sezon sonunda Altay Bayındır ile yolların ayrılması bekleniyor. 25 yaşındaki kaleci için Süper Lig devi Galatasaray devreye girdi ve transfer için girişimlerine başladı.

BU SEZON SADECE 1 MAÇ

Altay Bayındır, Manchester United'da şu ana kadar 1 resmi maça çıktı. 25 yaşındaki file bekçisi, geçtiğimiz sezon ise Fenerbahçe'de 40 resmi karşılaşmada forma şansı bulmuş ve 14 maçta kalesini gole kapatmayı başarmıştı.