Ve Altay Bayındır ayrılıyor! Dünya devinin yeni kalecisi oldu

Fenerbahçe'nin milli file bekçisi Altay Bayındır'ın yeni talipleri çıktı. Altay Bayındır'a iki ülkeden talibin olduğu kaydedildi. İşte detaylar…

www.aksam.com.tr

2019-20 sezonunda Fenerbahçe'nin, Ankaragücü'nden kadrosuna kattığı Altay Bayındır için transfer teklifleri gelmeye devam ediyor. Milli futbolcuya Fransa'dan Monaco ve Hollanda'dan Ajax'ın talip olduğu kaydedildi.

AYRILMAK İSTİYOR

Başarılı file bekçisi geçtiğimiz sezonun son bölümünde sakatlığından dolayı forma giyememişti. Fenerbahçe'nin yabancı bir kaleci transferi yapmak istemesinden dolayı Altay Bayındır'ın takımdan ayrılmak istediği öğrenildi.

LİVAKOVİC TRANSFERİ GERÇEKLEŞİRSE GİDERİM

Altay Bayındır, yönetime ve teknik ekibe ''Livakovic'i transfer ederseniz takımdan ayrılırım, yedek kalmak istemiyorum'' dediği kaydedildi.

EN CİDDİ TALİP AJAX

Milli kaleciye Ajax ve Monaco kulüplerinin ilgisi olduğu ve Altay'ı transfer etmek istedikleri bilinmesine rağmen bu transfer Ajax'ın, Monaco'dan daha ciddi olduğu kaydedildi.

SERBEST KALMA BEDELİNİ ÖDEYECEKLER

Ajax'ın, Fenerbahçe ile sözleşmesinde 5 milyon euroluk serbest kalma maddesi bulunan Altay Bayındır için bu tutarı ödemeye hazır olduğu belirtildi.

FENERBAHÇE KARİYERİ

Deneyimli kaleci Fenerbahçe forması ile tüm kulvarlarda 141 maça çıkarken kalesinde 160 gol gördü. Milli kaleci 42 maçta kalesini gole kapamayı başardı.