Ve Altay Bayındır 3 yıllığına imzayı atıyor! Transferi resmen duyurdular...

Premier Lig devi Manchester United forması giyen Altay Bayındır için sıcak gelişmeler yaşanıyor. Manchester ekibinde istediğini bulamayan Altay Bayındır'ın yeni takımı belli oldu. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Geride bıraktığımız sezonun başında Fenerbahçe'den Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır için burada işler istediği gibi gitmedi. Kırmızılılarda bir türlü istediği şansı bulamayan milli file bekçisi, Ada'dan ayrılarak yeni takımına transfer olmaya hazırlanıyor.

ALTAY BAYINDIR'IN MANCHESTER MACERASI KISA SÜRDÜ

Manchester United'a transfer olarak tüm dikkatleri üzerine çeken milli file bekçisi Altay Bayındır, İngiltere'ye veda ediyor. İngiliz basınında yer alan habere göre; Celtic, Altay Bayındır'ı kadrosuna katmak için yaptığı görüşmelerde sona yaklaştı. Haberin detaylarında, 26 yaşındaki eldivenin kısa bir süre içerisinde yeşil-beyazlı ekibe 3 yıllık imza atacağı belirtildi.

MANCHESTER RAKAMLARI

Altay Bayındır, Manchester United kalesini sadece 1 maçta koruma fırsatı bulabildi. Newport County ile yapılan FA Cup maçında takımının kalesinde yer alan 26 yaşındaki kaleci, ağlarında 2 gol gördü.

Öte yandan, milli oyuncunun güncel piyasa değeri 10 milyon euro olarak gösteriliyor.

www.aksam.com.tr