Ve Abdülkerim Bardakcı'yı duyurdular! Transfer resmen bitti...

Abdülkerim Bardakcı için Galatasaray'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılılar, birçok Avrupa ekibini peşine takan milli stoper Abdülkerim Bardakcı için flaş bir karar aldı. İşte detaylar...

Galatasaray'da performansıyla alkış toplayan Abdülkerim Bardakcı için sürpriz bir gelişme yaşandı. La Liga'dan talibi çıkan milli stoper Abdülkerim Bardakcı için sarı-kırmızılılarda karar verildi.

ABDÜLKERİM BARDAKCI'YA TALİP VAR

2022'nin yazında Konyaspor'dan 2.8 milyon euro bonservisle transfer olduğu Galatasaray'da müthiş bir performans ortaya koyan Abdülkerim Bardakcı'nın talipleri artmaya devam ediyor. Takvim'de yer alan habere göre; La Liga ekibi Villarreal, milli stopere talip oldu ve ara transfer döneminde Galatasaray'a resmi teklifte bulunacak.

KARAR VERİLDİ! TRANSFER BİTTİ...

Bu gelişmenin ardından Galatasaray'da Abdülkerim Bardakcı için karar verildi. Haberde, Okan Buruk'un takımda kalmasını istediği Abdülkerim Bardakcı için sarı-kırmızılıların gelecek transfer tekliflerini kabul etmeme kararı aldığı belirtildi.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Abdülkerim Bardakcı, bu sezon Galatasaray formasıyla şu ana kadar 25 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 23'ünde ilk 11'de yer aldı. Toplam 2097 dakika sahada kalan 29 yaşındaki milli stoper, 2 golle takımına katkıda bulundu.