Ve 5 yıllık anlaşma tamam! Sacha Boey'un rekoru kırıldı: Semih Kılıçsoy resmen dünya devinde...

Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy, performansıyla etkilemeye devam ediyor. İngiliz devi, Beşiktaş'ın kapısını rekor bir teklifle çalmaya hazırlanıyor.

Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy, performansıyla etkilemeye devam ediyor. Son olarak Ümit Milli Takım'da izlenen Semih için rekor bonservis kapıda.

SEMİH KILIÇSOY'A REKOR BONSERVİS!

Beşiktaş'ta bu sezon parlayan ve birçok kritik maçta sahne alarak takımına puan kazandıran Semih Kılıçsoy, Avrupa devlerinin radarına girdi. Aktarılan haberlere göre; İngiliz ve İtalyan ekipleri, Semih'i Ümit Milli Takım'da canlı izledi ve olumlu rapor verdi. İngiltere'de en güçlü aday olduğu söylenen Arsenal'in 30 milyon eurodan fazla bir bonservisi gözden çıkardığı ve teklifin kabul edilmesi halinde 5 yıllık sözleşme önereceği belirtildi. Öte yandan Tottenham ve Aston Villa'nın da yıldız golcüye kancayı taktığı aktarılıyor.

İTALYANLAR DA DEVREDE

İtalya U21 ile Ümit Milli Takım'ın karşı karşıya geldiği maçta son dakikada gol atarak takıma beraberliği getiren Semih Kılıçsoy, İtalya'da gündem oldu. Juventus, Milan, Napoli ve Inter'in gelecek sezon Beşiktaş'ın kapısını çalacağı aktarılıyor. İtalyan devlerinin de Semih için rekor bir bedel ödeyebileceği belirtiliyor.

SACHA BOEY'UN REKORU KIRILIYOR!

Transferin bu bedelle gerçekleşmesi halinde Galatasaray'dan 30 milyon euro karşılığında Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey'un rekoru kırılacak.

SÖZLEŞMESİ 2028'E KADAR!

Piyasa değeri 8 milyon euro olarak belirtilen Semih'in sözleşmesi 2028 Haziran'da sona eriyor.

aksam.com.tr