Ve 4 yıllık anlaşma tamam! Elveda Semih Kılıçsoy: Rekor transfer resmen duyuruldu

Semih Kılıçsoy, bu sezon Beşiktaş'ta yakaladığı çıkışla tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Avrupa devlerinin yakın takipte olduğu 18 yaşındaki futbolcunun yeni adresini İngiliz basını duyurdu. Semih Kılıçsoy, kariyerine Londra ekibinde devam edecek. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Semih Kılıçsoy, henüz ilk profesyonel yılını geçirdiği Beşiktaş'ta attığı gollerle takımın ve taraftarın yıldızı olmayı başardı. Siyah beyazlılar adına olumsuz sayılabilecek dönemde yüzleri güldüren isim olan genç oyuncu, kendisine Avrupa kapılarını erkenden açtı.

SEMİH KILIÇSOY YUVADAN UÇUYOR

Premier Lig ekiplerinden Arsenal, Semih Kılıçsoy'u kadrosuna katmaya hazırlanıyor. İngiliz basınında yer alan haberde; Golcü arayışında olan Kuzey Londra ekibinin Beşiktaş'ta harika bir sezon geçiren 18'lik yıldızı renklerine bağlayacağını aktardı. Haberin detaylarında Arsenal'in genç futbolcu için 30 milyon euro bedeli gözden çıkardığı ve 4 yıllık kontrat teklif edileceği belirtildi.

ARSENAL'İN RAKİPLERİ ZORLU

Arsenal'in yanı sıra Premier Lig'in büyük kulüpleri Manchester City, Tottenham ve Manchester United da Semih Kılıçsoy'un durumunu yakından takip ediyor. Buna karşın Ada basını, genç oyuncuların gelişimine önemli bir katkı sağlayan Mikel Arteta ve ekibinin 18 yaşındaki futbolcuyu Arsenal'a kazandırmak için önemli bir faktör olduğuna değindi.

İLK SEZONUNDA 15 GOL KATKISI

İlk profesyonel yılın Beşiktaş formasıyla geçiren Semih Kılıçsoy, bu sezon forma giydiği 35 maçta 12 gol ve 3 asist ile skora katkıda bulundu.

www.aksam.com.tr