Ve 4 yıllık anlaşma sağlandı! Ferdi Kadıoğlu rekor bonservisle dünya devinde

Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe formasına veda etmeye hazırlanıyor. Dünya devlerini peşine takan milli yıldızın yeni adresi İngiliz devi oldu. Ferdi Kadıoğlu, kariyerine Premier Lig'de devam edecek. İşte detaylar…

www.aksam.com.tr

Fenerbahçe'de altıncı yılını geride bırakan Ferdi Kadıoğlu, hücum oyuncusu olarak geldiği sarı lacivertlilerde elit bir bek oyuncusuna dönüştü. Son yıllarda gösterdiği üstün performansla Avrupa'nın büyük kulüplerinin transfer listesine giren 24 yaşındaki futbolcu, EURO 2024 sonrası yuvadan uçuyor.

FERDİ KADIOĞLU ARSENAL'E İMZAYI ATIYOR

Premier Lig devi Arsenal, Ferdi Kadıoğlu transferini bitirmek için gün sayıyor. İngiliz basını; Londra ekibinin, uzun süredir kadrosuna katmak için mücadele ettiği milli futbolcuda mutlu sona yakın olduğunu belirtti. Haberin detaylarında Arsenal'in, Kadıoğlu için yaptığı teklifi 30 milyon euro seviyelerine çıkarttığı aktarıldı.

SOL BEK OOSTERWOLDE'YE EMANET

Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu'nun takımdan ayrılması durumunda sol bek pozisyonu Jayden Oosterwoldwe'ye emanet edilecek. Yönetimin, milli yıldızdan gelecek yüklü bonservisi orta saha ve forvet transferinde yapılacak yıldız transferlere kullanması bekleniyor.

İSTİKRAR ABİDESİ

Ferdi Kadıoğlu, bu sezon Fenerbahçe formasıyla 51 maçta görev aldı. 24 yaşındaki futbolcu, bu karşılaşmalarda takımı adına 3 gol ve 5 asistlik skor katkısında bulundu.

www.aksam.com.tr