Ve 3 yıllık anlaşmayı duyurdular! Bright Osayi-Samuel transferi resmen bitti

Bright Osayi-Samuel konusunda Fenerbahçe'de hareketli saatler yaşanıyor. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan yıldız futbolcunun geleceği netlik kazandı. Bright Osayi-Samuel gelişmesinin detayları haberimizde…

Bright Osayi-Samuel, kanat oyuncusu olarak geldiği Fenerbahçe'de sağ bek pozisyonunda yıldızını parlatmayı başardı. Sarı lacivertlilerdeki dördüncü yılını geçiren Nijeryalı futbolcunun sezon sonunda sözleşmesi sona eriyordu. Fenerbahçe, teknik ekip ve taraftarlar tarafından oldukça sevilen Bright Osayi-Samuel'i takımda tutmak için harekete geçti.

BRIGHT OSAYI-SAMUEL İLE YENİ SÖZLEŞME

Fenerbahçe, Bright Osayi-Samuel'in sözleşmesini yenilemeye hazırlanıyor. Sarı lacivertliler, 26 yaşındaki futbolcuya 3 yıllık yeni kontrat ile birlikte maaşında da iyileştirme yapacak. Yaz aylarında Premeir Lig'den teklifler alan Bright Osayi-Samuel'in buna karşın Fenerbahçe'de kariyerine devam etmeye sıcak baktığı öğrenildi.

OCAK AYINA KALMADAN ANLAŞMA SAĞLANACAK

Fenerbahçe, Bright Osayi-Samuel'i takımda tutmak için elini çabuk tutuyor. Nijeryalı sağ bekin UEFA kuralları gereği ocak ayından itibaren kendisini isteyen kulüplerle görüşme hakkı bulunuyor. Sarı lacivertliler de Osayi-Samuel'e ara transfer dönemine kalmadan yeni imzayı attırmayı hedefliyor.

145 MAÇTA FORMA GİYDİ

Fenerbahçe formasıyla 145 maçta forma giyen Bright Osayi-Samuel, takımı adına skora 7 gol ve 14 asist ile katlı sağladı. 26 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri ise 8,5 milyon euro olarak belirlendi.

www.aksam.com.tr