Ve 2 yıllığına Arda Güler hayırlı uğurlu olsun! Transfer resmen duyuruldu...

Arda Güler, Real Madrid kariyerine beklenenden daha erken veda etmeye hazırlanıyor. Milli futbolcunun daha fazla süre alacağı bir takıma gideceği söyleniyordu. Arda Güler'in yeni adresini İtalyanlar duyurdu. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Arda Güler, Fenerbahçe'den 20 milyon euro karşılığında transfer olduğu ve sakatlıklarla başlayan Real Madrid kariyerinde beklediği süreleri almakta zorlanıyor. İyileşmesinin ardından yedek kulübesine hapsolan milli futbolcu kariyerinde yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor.

ARDA GÜLER 2 YILLIĞINA MILAN'A GİDİYOR

Tuttosport'ta yer alan habere göre Milan, Arda Güler'i 2 yıllığına kiralık kadrosuna katmak için kolları sıvadı. İtalyan ekibinin genç yıldızı yaz aylarında takıma dahil etmek istediği ifade edildi. Real Madrid'in bu teklife sıcak bakabileceği ve sözleşme detayları için görüşme gerçekleştireceği belirtildi. Yedek kalmaktan şikayetçi olan Arda Güler'in ise ayrılık aşamasında sorun çıkarmayacağı yazıldı.

BRAHIM DIAZ TARİFESİ UYGULANACAK

Daha önce Real Madrid'den Brahim Diaz'ı üç yıl kiralık olarak kadrosuna dahil eden Milan, yıldız oyuncunun gelişimine önemli katkı sağlamıştı. Yine Tuttusport'ta yer alan habere göre bu örneği göz önünde bulunduran eflatun beyazlılar, Arda Güler'i "geri çağırma maddesi" ile birlikte Milan'a göndermek istiyor. İtalyan temsilcisinin ise geri çağırma maddesine bedel belirleme konusunda ısrarcı olacağı ifade edildi.

SADECE 92 DAKİKA SAHADA KALDI

Real Madrid'e transfer olmasının ardından üç kez sakatlık problemi yaşayan Arda Güler, iyileşme süreci sonrası 5 karşılaşmada görev aldı. 19 yaşındaki yıldız oyuncu yalnızca 92 dakika sahada kalırken, gol veya asist katkısı üretemedi.

www.aksam.com.tr