Van de Beek transferi kendisi açıkladı! Fenerbahçe mi, Galatasaray mı?

İngiltere Premier Lig devi Manchester United'dan ayrılmak isteyen Donny van de Beek'in yeni durağı merak ediliyor. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu bilinen Hollandalı futbolcu geleceğine ilişkin konuştu. İşte Van de Beek'in transfer açıklaması...

Süper Lig'de şampiyonluğun favorilerinden Fenerbahçe ve Galatasaray, devre arası transfer döneminde de karşı karşıya gelecek. İki ezeli rakip de Manchester United'ın yıldızı Donny van de Beek'in peşinde. Hollandalı futbolcu İngiliz basınına transfer açıklaması yaptı.

VAN DE BEEK'İN YENİ DURAĞI NERESİ OLACAK?

2020 yazında Ajax'tan yaklaşık 40 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan Van de Beek'in performansı günden güne düştü. Bir dönem Everton'a da 6 aylığına kiralanan van de Beek, Manchester United'da aldığı süreden çok rahatsız. İngiliz basınına konuşan yıldız, "Artık düzenli olarak oynamam gerekiyor. Ben her zaman oynamayı isteyen ve bu oyunun aşığı biri oldum. Kesinlikle futbol oynamam gerekiyor çünkü futbola deli oluyorum. Manchester United'da para kazanıyorum ama benim motivasyonum para değil. Ben her gün işimden keyif almak ve sahada olmak istiyorum" dedi.

FENERBAHÇE Mİ GALATASARAY MI?

Sözlerini sürdüren Van de Beek, "Artık daha fazla düzenli oynamam gerekiyor. Manchester United'da olmasa bile bir başka kulüpte. Oynayarak yeniden sahada iddialı olmam gerekiyor" ifadelerini kullandı ve ayrılığa yeşil ışık yaktı. 26 yaşındaki futbolcu için Fenerbahçe ve Galatasaray ciddi şekilde devrede. Fenerbahçe tıpkı Manchester United'da olduğu gibi orta sahada Fred - Van de Beek ikilisini kullanmayı düşünüyor. Öte yandan Galatasaray ise onun Lucas Torreira ile birlikte çok daha verimli olacağını düşünüyor.

MENAJERİYLE GÖRÜŞME GERÇEKLEŞECEK

Yakın zamanda Donny van de Beek'in menajeri İstanbul'a gelecek. Bu ziyaret sırasında iki kulüple de görüşme gerçekleştirmesi bekleniyor.

www.aksam.com.tr