Uğurcan Çakır'ın hareketi olay oldu! Kopenhag maçında yer yerinden oynadı

Trabzonspor'da Uğurcan Çakır'ın Kopenhag maçı performansı geçer not almadı. 2-1 kaybedilen maçta yenilen iki golde de hatalı olan milli eldiven için sosyal medyada binlerce paylaşım yapıldı. Öte yandan Uğurcan Çakır, Trabzonspor adına sahanın en kötü ismi seçildi. İşte detaylar…

aksam.com.tr

Uğurcan Çakır'ın Kopenhag-Trabzonspor maçındaki formsuzluğu dikkat çekti. Yenen 2 golde de hatalarıyla göze batan Uğurcan Çakır için futbolseverler binlerce paylaşım yaptı.

UĞURCAN ÇAKIR'IN PERFORMANSI ŞAŞIRTTI

Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Kopenhag'a deplasmanda 2-1 mağlup oldu. Adı sık sık transfer dedikodularına karışan Uğurcan Çakır'ın performansı ise Bordo-Mavilileri şaşırttı.

TRABZONSPOR'UN EN KÖTÜ İSMİ SEÇİLDİ

Trabzonspor'un yediği ilk golde iyi yer tutamayan ve pozisyona ters ayakta yakalanan Uğurcan Çakır, ikinci golde de altıpas çizgisine kesilen ortaya çıkmayarak adeta gole sebebiyet verdi. Uğurcan Çakır maçta Trabzonspor adına en düşük puanı alan isim olarak dikkat çekti.

EN İYİSİ BAKASETAS

Aldığı 5,7 puanla sahanın en kötü ismi seçilen Uğurcan Çakır'ı 6 puanla Cornelius ve 6,2 puanla Kouassi takip etti. Bordo-Mavililerde 8 puan alan Bakasetas ise Trabzonspor'un en iyisi seçildi.

"SÜPER LİG'DE FARKLI, AVRUPA'DA FARKLI"

Öte yandan Uğurcan Çakır'ın Süper Lig'de farklı, Avrupa'da ve milli takımda farklı performans sergilemesi sosyal medyanın da diline düştü. Binlerce taraftar, Uğurcan Çakır'la ilgili paylaşımlarda bulunarak deneyimli file bekçisini trend topic listesine yerleştirdi.

İşte Uğurcan Çakır paylaşımları: