Üç yıllığına Vedat Muriqi hayırlı uğurlu olsun! Transferi resmen duyurdular...

Vedat Muriqi, kariyerinde yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. La Liga'da Mallorca formasıyla başarılı işlere imza atan golcü oyuncunun yeni adresi belli oldu. İşte Vedat Muriqi haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Bir dönem Fenerbahçe'de oynayan ve kulüp tarihine geçecek 21 milyon euroluk bedelle takımdan ayrılan Vedat Muriqi, kariyerinde yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. Başarılı santrfor iki buçuk yıllık Mallorca kariyerini bir başka La Liga ekibine imza atarak sonlandıracak.

VEDAT MURIQI REAL BETİS YOLUNDA

Vedat Muriqi, La Liga'nın köklü ekiplerinden Real Betis'e transfer olmaya hazırlanıyor. İspanyol basınında yer alan haberde; Avrupa kupalarına katılma mücadelesi veren Real Betis'in sezon sonunda Kosovalı forveti kadrosuna katacağı ifade edildi. Takımın hücum bölgesinde rekabetçi bir grup oluşturmak isteyen Manuel Pellegrini'nin 29 yaşındaki santrforu kadroda görmek istediği belirtildi.

SERBEST KALMA BEDELİ 30 MİLYON EURO

Vedat Muriqi'nin Mallorca ile olan sözleşmesinde 30 milyon euroluk serbest kalma maddesi olduğu haberin detayları arasında yer aldı. Real Betis'in, piyasa değeri 15 milyon euro olan golcü oyuncu için temaslara önümüzdeki günlerde başlayacağı söyleniyor. Haberde ayrıca Betis'in Muriqi ile üç yıllık kontrata imza atmak istediği ifade edildi.

MALLORCA RAKAMLARI

Mallorca forması ile 78 maçta sahaya çıkan Vedat Muriqi, 26 kez fileleri havalandırmayı başardı. Kosovalı forvetin takım arkadaşlarına da 9 gol pası bulunuyor.

www.aksam.com.tr