Türkiye-Hollanda voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? Filenin Sultanları Olimpiyat voleybol maçları hangi kanalda?

Paris Yaz Olimpiyatları'nda mücadele devam ederken, Türkiye-Hollanda voleybol maçının saati ve yayıncı kuruluşu sorgulanmaya başlandı. Olimpiyat oyunlarında Filenin Sultanları, Hollanda ile karşılaşacak. Peki Türkiye-Hollanda voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? Filenin Sultanları Olimpiyat voleybol maçları hangi kanalda? İşte maçın saat ve yayın bilgileri

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda C Grubu'nda yer alan A Milli Kadın Voleybol Takımımız grup aşamasında İtalya, Hollanda ve Dominik Cumhuriyeti ile karşı karşıya gelecek. Gruplarında ilk iki sırada yer alan takımlar ile en iyi iki grup üçüncüsü toplam 8 takım çeyrek finale yükselecek. Peki Türkiye-Hollanda voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? Filenin Sultanları Olimpiyat maçı hangi kanalda? İşte detaylar...

TÜRKİYE-HOLLANDA VOLEYBOL MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda A Milli Voleybol Takımımız, Hollanda ile karşılaşacak.

Türkiye-Hollanda voleybol maç Türkiye Saati ile 10.00'da TRT Spor'da yayınlanacak.

Tarihinde üçüncü kez Olimpiyat oyunlarında ülkemizi temsil edecek olan Filenin Sultanları, İtalyan başantrenör Danielle Santarelli yönetiminde sahaya çıkacak.

Filenin sultanları maçları hangi kanalda? Türkiye-Hollanda voleybol maçı CANLI İZLE!

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda C Grubu'nda yer alan A Milli Kadın Voleybol Takımımız grup aşamasında İtalya, Hollanda ve Dominik Cumhuriyeti ile mücadele edecek. Gruplarında ilk iki sırada yer alan takımlar ile en iyi iki grup üçüncüsü toplam 8 takım çeyrek finale yükselecek.

A Milli Kadın Voleybol Takımı kadrosunda yapılan değişiklikle birlikte Tuğba Şenoğlu'nun yerine İlkin Aydın kadroya dahil edildi. C Grubu'nda yer alan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda 5 oyuncu ilk kez olimpiyat heyecanı yaşayacak.

Ay-yıldızlılar, ilk olarak Hollanda karşısında parkeye çıkarken sırasıyla Dominik Cumhuriyeti ve İtalya ile oynayacak. Beyza Arıcı, Derya Cebecioğlu, Elif Şahin, Gizem Örge ve Melissa Vargas ilk kez olimpiyatlarda mücadele edecek. Olimpiyatlarda takımın en tecrübeli ismi ise 3. kez olimpiyatlara katılan kaptan Eda Erdem Dündar olacak.

FİLENİN SULTANLARI'NIN MAÇ PROGRAMI

Grup aşamasında üç maç oynayacak olan Filenin Sultanları'nın maç programı şu şekilde:

29 Temmuz

10.00 Türkiye-Hollanda

1 Ağustos

10.00 Türkiye-Dominik Cumhuriyeti

4 Ağustos

10.00 Türkiye-İtalya