Tüm Türkiye, Volkan Demirel'i konuşuyor! Süper Lig'de ortalık yıkıldı

Volkan Demirel, teknik direktörlüğünü yaptığı Hatayspor ile Süper Lig'e damga vurdu. Sezona iyi bir başlangıç yapan genç çalıştırıcı Volkan Demirel, yakaladığı istatistiklerle adından söz ettiriyor. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Süper Lig ekibi Hatayspor'un teknik direktörü Volkan Demirel, yeni sezona müthiş bir giriş yaptı. Yakaladığı istatistiklerle adından söz ettiren Volkan Demirel, performansıyla büyük beğeni toplayan isimlerden biri oldu.

VOLKAN DEMİREL VE EKİBİ LİGE İYİ BİR GİRİŞ YAPTI

Geçtiğimiz sezon yaşanan deprem felaketleri nedeniyle ligden çekilen Hatayspor, bu sezon teknik direktör Volkan Demirel önderliğinde yapılan transferlerle Süper Lig'e iyi bir giriş yaptı. Akdeniz ekibi, yakaladığı istatistiklerle dikkat çekti.

SÜPER LİG'E DAMGA VURDU! HERKES ONU KONUŞUYOR...

Volkan Demirel teknik direktörlüğünü yaptığı Hatayspor ile Süper Lig'e damga vurdu. Ligde çıktığı ilk 7 maçtan da yenilgi almayan Akdeniz ekibi yoluna namağlup devam ediyor. Demirel ve öğrencileri ayrıca 2-0 geriye düştükleri Trabzonspor maçından da 3-2 galip ayrılarak büyük ses getirdi ve sosyal medyada gündem oldu.

PERFORMANSI

Bu sezon Hatayspor'un başında 7 lig maçına çıkan Volkan Demirel, bu karşılaşmalardan 2 galibiyet ve 5 beraberlik alarak mağlubiyet yüzü görmedi. Geçtiğimiz sezon da Akdeniz ekibinin başında 17 maça çıkan Demirel, 1.29 puan ortalaması yakalayabilmişti.