Tüm Türkiye, Arda Turan'ı konuşuyor! Ortalığı yıktı...

Arda Turan, teknik direktörlüğünü yaptığı Eyüpspor'da fırtınalar estirmeye devam ediyor. Son olarak Gençlerbirliği'ni yenen ve en yakın takipçisiyle arasını açan Arda Turan, inanılmaz rakamlara imza attı. İşte detaylar...

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, Trendyol 1. Lig'de adından söz ettirmeye devam ediyor. Süper Lig'e yükselmeyi hedefleyen Arda Turan ve öğrencileri, ligde en yakın takipçisiyle arasındaki puan farkını yükseltmeye devam ediyor.

ARDA TURAN'IN EYÜPSPOR'U ADIM ADIM SÜPER LİG'E

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor, sezona Arda Turan'ın yönetiminde iddialı bir giriş yaptı. Güçlü kadrosuyla ön plana çıkan eflatun-sarılılar, gelecek sezon Süper Lig'e yükselmek için inanılmaz bir performans ortaya koydu. Liderliğini sürdüren Turan ve öğrencileri, puan farkını da açmaya başladı.

PUAN FARKINI AÇTI

Ligde en yakın takipçisi olan Göztepe ile arasındaki puan farkını 1-0 kazandığı Gençlerbirliği maçıyla 7'ye çıkaran Eyüpspor, adım adım Süper Lig hedefine yaklaşıyor. Bu sezon 4 mağlubiyet yaşayan eflatun-sarılılar, 1 de beraberlik aldı.

İNANILMAZ İSTATİSTİK

Arda Turan, ilk teknik direktörlük tecrübesini yaşadığı Eyüpspor'un başında bu sezon 23 resmi maça çıktı. Bu karşılaşmalardan 18 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak maç başına 2.39 puan ortalaması yakaladı.