Tüm gözler onun üzerindeydi! Yusuf Yazıcı daha ilk maçında...

Yusuf Yazıcı yeni takımı Olympaikos'ta ayağının tozuyla dikkatleri üzerine çekti. Milli futbolcu Yunan ekibiyle ilk sürelerini hazırlık maçında Atromitos'a karşı aldı. İşte Yusuf Yazıcı haberinin detayları…

Yusuf Yazıcı, Lille ile olan 5 yıllık kontratının sona ermesinin ardından yaz boyunca birçok kulüple anılmıştı. Beklediği teklifleri alamayan 27 yaşındaki forvet transfer döneminin kapanmasının ardından 28 Eylül'de Yunanistan'ın köklü ekibi Olympiakos'a imza attı. Yusuf Yazıcı, kırmızı beyazlı formayı ilk olarak liglere verilen milli arada hazırlık maçında Atromitos'a karşı giydi.

YUSUF YAZICI İLK MAÇINDA GOLLE TANIŞTI

Olympiakos hazırlık maçında Yunanistan Ligi'nin bir başka köklü ekibi Atromitos ile karşı karşıya geldi. Bu mücadelede takımının formasını ilk kez sırtına geçiren Yusuf Yazıcı, 5. dakika kaydettiği golle maçın skorunu tayin etti. Kırmızı beyazlılar milli yıldızın attığı golle rakibini 1-0 mağlup etti.

BEĞENİ TOPLADI

Olympiakos formasıyla çıktığı ilk maçta fileleri havalandırmayı başaran Yusuf Yazıcı teknik ekip ve taraftarların beğenisini topladı. Kırmızı beyazlı ekibin destekçileri başarılı forvetin takımı hem oyun hem de skor olarak yukarı taşıyacağına inanıyor.

LİGDE 4. SIRADALAR

Olympiakos, 7'nci haftası geride kalan Yunanistan Ligi'ne topladığı 14 puanla lider PAOK'un 2 puan gerisinde 4'üncü sırada yer alıyor. Komşu temsilcisi ligdeki bir sonraki maçını 20 Ekim'de Levadiakos'a karşı seyircisi önünde oynayacak. Yusuf Yazıcı'nın da bu karşılaşmada süre almasına kesin gözüyle bakılıyor.

GEÇTİĞİMİZ SEZON RAKAMLARI

Geride kalan sezonda Lille forması ile 42 maçta forma giyen Yusuf Yazıcı 12 gol ve 4 asistlik performans sergilemişti.

www.aksam.com.tr