Tüm gözler onun üzerindeydi! Ne yaptın sen Yusuf Sarı: Tüm Türkiye onu konuşuyor

Adana Demirspor'un başarılı futbolcusu Yusuf Sarı, A Milli Takım'ın Letonya ile oynadığı mücadelede oyuna sonradan girdi. 24 yaşındaki oyuncu Kerem Aktürkoğlu'na asist yaptı. Yusuf Sarı, EURO 2024 kadrosu için Montella'ya göz kırptı. İşte detaylar...

Süper Lig'in güçlü ekiplerinden Adana Demirspor'da forma giyen Yusuf Sarı performansıyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. A Milli Takımı'n Letonya ile oynadığı karşılaşmada 3'üncü golün asistini yapan Yusuf Sarı, EURO 2024 biletini almamızda önemli bir katkı sunmuş oldu. 24 yaşındaki futbolcu kulübü Adana Demirspor'da da gösterdiği performans ile herkesin dilinde.

YUSUF SARI FIRTINASI

Milli futbolcu bu sezona müthiş bir başlangıç yaptı. Yıldız futbolcu, kulübünde 12 maçta 2 kez rakip takımın filelerini havalandırırken, 6 kez de takım arkadaşlarına gol pası verdi. Performansını A Milli Takım'a da yansıtan Yusuf Sarı, Letonya karşısında topu rakip alana taşıyarak etkili hücumlar hazırlandı. 24 yaşındaki futbolcu ilk asistini de Kerem Aktürkoğlu'na yaparak Millilerin 3'üncü golü atıp rahatlamasını sağladı.

HERKES ONU KONUŞUYOR

Türk futbolunun önde gelen isimlerinden tebrikler alan Yusuf Sarı'ya Fatih Tekke, Sergen Yalçın ve Tugay Kerimoğlu gibi isimlerden de övgüler geldi. Son olarak katıldığı bir programda konuşan teknik direktör Fatih Tekke, Yusuf Sarı'nın gelişimini takdir ederek, Bursaspor'da görevdeyken ilk kez Yusuf Sarı'yı kendisinin oynattığını açıkladı.