Merih Demiral ateş püskürdü! ''Tüm gerçekleri anlatacağım''

Milli oyuncu Merih Demiral, Atalanta'dan hocası Gian Piero Gasperini hakkında dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Merih Demiral eski takım arkadaşı Joakim Maehle'nin Gasperini hakkında açıklamalarına destek verdi. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

2021-2022 sezonunda İtalyan ekibi Atalanta'ya transfer olan ve burada iki yıl forma giydikten sonra takımdan ayrılan Milli oyuncu Merih Demiral, eski takım arkadaşı Joakim Maehle'nin Atalanta Teknik Direktörü Gian Piero Gasperini hakkında yaptığı açıklamalarda destek verdi.

MERİH DEMİRAL, HER ŞEYİ AÇIKLAYACAĞINI SÖYLEDİ

Merih Demiral, eski takım arkadaşı Joakim Maehle'nin Atalanta Teknik Direktörü Gian Piero Gasperini hakkında yaptığı açıklamaların doğru olduğunu ve her şeyi açıklayacağını yazdığı bir paylaşım yaptı.

JOAKİM MAEHLE NE DEMİŞTİ?

Atalanta'dan ayrılarak Bundesliga ekibi Wolfsburg'a transfer olan Joakim Maehle, Atalanta'da ki hocası Gian Piero Gasperini hakkında "İki antrenman yaptığımız günlerde kendisi de mecbur olduğunu düşündüğü için akşam merkezde uyumak zorunda kalıyorduk. Benim alıştığımdan farklı bir yönetim tarzı bu, buna korku da diyebilirsiniz. Her şeye Gasperini karar verirdi. Özgürlük yoktu ve zihinsel olarak zordu." Sözlerini kullanmıştı.

MERİH DEMİRAL'IN PAYLAŞIMI

Merih Demiral: Her şey doğru.

Merih Demiral: Yakında tüm gerçekleri öğreneceksiniz. Röportajı bekleyin.

www.aksam.com.tr