Tüm Fransa, Yusuf Yazıcı'yı konuşuyor! Herkesi ters köşe yaptı

Yusuf Yazıcı bu yaz geri döndüğü Lille'de adeta küllerinden doğdu. Geçtiğimiz sezonu geçirdiği Trabzonspor'da beklentilerin altında kalan Yusuf Yazıcı, Fransa'da başarılı performansıyla gündem oldu. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Bu yaz bonservisini elinde bulunduran Lille'e geri dönen Yusuf Yazıcı, 2. baharını yaşıyor. Fransız ekibinde kadroda dahi düşünülmeyen Yusuf Yazıcı, başarılı performansıyla herkesi ters köşe yaptı.

YUSUF YAZICI, TRABZONSPOR'DA OLMADI

Geçtiğimiz sezon eski takımı Trabzonspor'a kiralık olarak gelen Yusuf Yazıcı, tam bir hayal kırıklığına neden olmuştu. Bordo-mavililerde bir türlü beklentileri karşılayamayan 26 yaşındaki oyuncu, sık sık eleştirilerin hedefi olmuştu.

HERKESİ TERS KÖŞE YAPTI

Bu yaz bonservisini elinde bulunduran Lille'e geri dönen Yusuf Yazıcı, sezona bomba gibi bir başlangıç yaptı. Kadroda dahi düşünülmeyen Yazıcı, performansıyla teknik direktör Paulo Fonseca'yı şaşırttı. Fransız basınında gündem olan 26 yaşındaki oyuncu için övgü dolu sözlere yer verildi. Takımın en çok koşan isimlerinden biri olduğuna dikkat çekilen Yusuf Yazıcı'nın takımdaki yerini tekrar kazandığı belirtildi.

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

Yusuf Yazıcı, geçtiğimiz sezon kiralık olarak formasını giydiği Trabzonspor'da 20 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 9'unda ilk 11'de yer aldı. Toplam 759 dakika süre alan 26 yaşındaki oyuncu, 5 gol ve 1 asistle skora etki etti.

Lille'de bu sezon şu ana kadar 7 maçın 7'sinde de oynayan Yusuf Yazıcı, 301 dakika süre aldı ve 1 golle takımına katkıda bulundu.