TRT Spor duyurdu! Galatasaray'da tüm dengeleri değiştirecek ayrılık...

TRT Spor, Galatasaray'da devre arasında takımdan ayrılacak olan 2 ismi birden duyurdu. Ocak ayında yabancı takviyeler yapmak isteyen Galatasaray, kontenjanda yer açmak adına 2 futbolcuyla vedalaşacak. TRT Spor söz konusu oyuncuların isimlerini açıkladı.

www.aksam.com.tr

Galatasaray'da ara transfer döneminde takıma veda edecek olan 2 isim TRT Spor'da açıklandı. Devre arasında şampiyonluk yarışında daha da iddialı konuma gelmek için yabancı takviyeler yapmaya hazırlanan Galatasaray, kontenjanda yer açmak adına performansından memnun olmadığı 2 isme kapıyı gösterdi. Söz konusu ayrılıkları TRT Spor duyurdu.

TRT SPOR AÇIKLADI! GALATASARAY'DA DEVRE ARASINDA 2 YOLCU

TRT Spor, Galatasaray'da devre arasında yaşanacak 2 ayrılığı açıklarken söz konusu futbolcuların isimleri de geçildi. Buna göre Galatasaray'ın vedalaşacağı isimler Haris Seferovic ve Patrick van Aanholt. TRT Spor, sezon başında kiralanan Seferovic ile Okan Buruk'un planları arasında yer almayan Aanholt'un Sarı-Kırmızılılardan ayrılacağını belirtti.

HAZIRLIK MAÇLARINDA BAŞKA, LİGDE BAMBAŞKA

Deneyimli golcü sezon başında imza attığı Galatasaray'da hazırlık maçlarında müthiş bir performans sergilemiş, yeni sezon öncesi taraftarları büyük bir beklentiye sokmuştu. Ancak sezonun başlaması ve yeni transferlerin de gelmesiyle birlikte oyuncu bir anda gözden düşmüştü. Toplam 10 maça çıkan 30 yaşındaki forvet, 2 gollük katkı verdi.

OKAN BURUK'UN PLANLARI ARASINDA YOK

Hollandalı sol bek ise geçtiğimiz sezon başında Galatasaray ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştı. 2021-22 sezonunun vazgeçilmezlerinden olan 32 yaşındaki futbolcu, Okan Buruk'un göreve gelmesiyle birlikte gözden düştü. İtalya'dan talipleri olan oyuncuyla -maliyeti de göz önünde bulundurularak- ayrılık kararı alındı. Bu sezon tüm kulvarlarda 9 maça çıkan Hollandalı yıldız, 2 asistlik istatistik yakaladı.