Trezeguet fırtınası! Süper Lig'deki ilk maçına damga vurdu

Trezeguet, yeni takımı Trabzonspor ile çıktığı ilk Süper Lig maçının ardından sosyal medyaya damgasını vurdu. Trezeguet, Trabzonspor'un İstanbulspor'u 2-0 mağlup ettiği mücadelenin ardından ortaya koyduğu oyunla galibiyetin ana unsurlarından biri olarak gösterildi. İşte detaylar...

aksam.com.tr

Trezeguet, Trabzonspor'un İstanbulspor'u 2-0 yenerek Süper Lig'in 2022-2023 sezonuna galibiyetle başladığı maçta taraftarları mest etti. Tecrübeli futbolcu gösterdiği performans ile övgüye boğulurken, ilk mücadelesinde orta koyduğu performans ile tam not aldı.

TREZEGUET'İ YERE GÖĞE SIĞDIRAMADILAR

Son şampiyon Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig 2022-2023 sezonun açılış maçında İstanbulspor ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya geldi.

Süper Kupa'da Demir Grup Sivasspor'u yenerek şampiyon olan bordo-mavililer, ligdeki ilk maçta da ortaya koyduğu etkkili oyunla galibiyeti almayı bildi.

Yeni transfer Trezeguet'ın hücumda gösterdiği performans Trabzonspor'un formdaki görüntüsünün dikkat çeken unsurlarından biri oldu. Bordo-mavili taraftarlar tecrübeli futbolunun ilk lig maçındaki oyunundan duydukları memnuniyetlerini sosyal medyada dile getirdi.

TREZEGUET SOSYAL MEDYAYI KASIP KAVURDU

Trezeguet'nin İstanbulspor karşısındaki oyunu sonrası sosyal medyada birçok övgü dolu yorum yapıldı. İşte o yorumlardan birkaçı: