Transferi resmen duyurdular! Hakan Çalhanoğlu'na inanılmaz teklif...

İtalyan devi İnter'de forma giyen milli oyuncu Hakan Çalhanoğlu hakkında sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı. Hakan Çalhanoğlu'na, Suudi Arabistan Ligi ekibi talip oldu. İşte detaylar...

Yaz transfer döneminde yaptığı transferler ile dünya gündemine oturan Suudi Arabistan Ligi ekipleri tüm hızıyla transferlerine devam ediyor. Son olarak milli oyuncu Merih Demiral'ı kadrosuna katan Al Ahli, bu kez de bir başka milli oyuncu Hakan Çalhanoğlu'nu gündemine aldı.

HAKAN ÇALHANOĞLU'NA, AL AHLİ KANCASI

İnter'de forma giyen milli oyuncu Hakan Çalhanoğlu, performansı ile birçok kulübün dikkatini çekmeyi başarmıştı. L'Equipe'nin haberine göre; Hakan Çalhanoğlu'na bu kez Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al Ahli'nin talip olduğu iddia edildi.

MERİH DEMİRAL TRANSFERDE YARDIMCI OLACAK

Suudi Arabistan ekibi Al Ahli, gün içerisinde Merih Demiral'ı transfer ettiğini açıklamıştı. Suudi ekibi, Hakan Çalhanoğlu transferinde Merih Demiral'ın da etkin bir rol oynayacağını düşünüyor.

İNTER İLE SÖZLEŞMESİ 2027 YILINDA BİTİYOR

Hakan Çalhanoğlu, kulübü İnter ile geçtiğimiz ay 2027 yılına kadar sürecek sözleşmeye imza atmıştı.

İNTER RAKAMLARI

Milli oyuncu, İtalyan devi İnter ile tüm kulvarlarda 95 maça çıkarken 12 kez gol sevinci yaşadı. Hakan Çalhanoğlu, bu mücadelelerde takım arkadaşlarına 21 kez de gol pası vermeyi başardı.