Kulübünden transfer kararı! Fenerbahçe ve Galatasaray karşı karşıya

Ezeli rakipler Fenerbahçe ve Galatasaray, devre arası transfer döneminde bir kez daha karşı karşıya gelecek. İki kulübün hedefindeki futbolcu Donny van de Beek. Manchester United ise transferde önemli bir hamle yaptı. İşte Fenerbahçe ve Galatasaray'ı karşı karşıya getiren Van de Beek gelişmesi...

Süper Lig'de şampiyonluğun en büyük iki adayı Fenerbahçe ve Galatasaray, devre arası transfer dönemi için çalışmalarına hız verdi. İki kulüp de orta saha bölgesine bir yıldız transferi yapmayı planlıyor. Listede ise Manchester United'dan ayrılacak olan Donny van de Beek'in olduğu ortaya çıkmıştı.

ARA TRANSFERDE VAN DE BEEK KAPIŞMASI!

Zaman zaman yıldız futbolcular için birçok karşı karşıya gelen Fenerbahçe ve Galatasaray, bu kış Van de Beek transferi için bir kez daha karşı karşıya geldi. Manchester United cephesi ise oyuncunun üzerini çizmiş durumda. 26 yaşındaki Hollandalı futbolcunun menajeri, birçok kulüple görüşme halinde. O kulüpler arasında Fenerbahçe ve Galatasaray da bulunuyor.

MANCHESTER UNITED CEPHESİ KARARINI VERDİ

İngiliz ve İtalyan basınından gelen bilgilere göre Manchester United, Van de Beek'i devre arasında kiralamak istiyor. Başarılı merkez orta sahanın gönlünde yatan kulüp Barcelona. Ancak İspanyol devi henüz resmi bir temas kurmuş da değil. Öte yandan İtalya'dan Torino'nun da oyuncuya ciddi bir ilgisi var. Ancak Van de Beek'in maddi talepleri, Torino için en büyük engel.

Devre arasında hem Fenerbahçe'nin hem de Galatasaray'ın Van de Beek transferi için İngiliz kulübüyle, satın alma opsiyonlu kiralık sözleşme için masaya oturması bekleniyor.

www.aksam.com.tr