Trabzonspor'un 10 numara transferine Konyaspor engeli! Ligi karıştıran Dino Hotic hamlesi

Trabzonspor'un gündemindeki Dino Hotic için Konyaspor da devreye girdi. 10 numara transferi için araştırma yapan Trabzonspor ve Konyaspor, Dino Hotic transferinde rakip oldular.

Ajansspor & Transfer Merkezi

Cercle Brugge forması giyen Dino Hotic için Trabzonspor ile Konyaspor karşı karşıya. Amir Hadziahmetovic'in başka bir takıma transfer olması halinde kadronun teknik kapasitesini korumak isteyen Konyaspor, Bosnalı 10 numara ile yakından ilgileniyor. Trabzonspor'da ise Abdülkadir Ömür'ün tartışmalı performansına bir alternatif aranıyor.

DINO HOTIC'IN DEĞERİ 1.8 MİLYON EURO

Güncel piyasa değeri 1.8 milyon euro olan Dino Hotic için ilk yöntem, devre arasında uygun bir fiyata transferi bitirmek. Zira deneyimli 10 numaranın sözleşmesi yazın bitiyor! Bu önemli avantajı kullanmak isteyen Trabzonspor ile Konyaspor'un yakın zamanda temasları yoğunlaştırması bekleniyor. İki ekibin karşı karşıya geldiği transferin nasıl sonuçlanacağı ise ayrıca merak konusu.

Bir yanda takımdan gidecek Amir Hadziahmetovic'i düşünen Konyaspor, diğer yanda ise Abdülkadir Ömür'ün formsuzluğuna çözüm üretmeye çalışan Trabzonspor. Konyaspor göndermeyi planladığı oyuncunun geliri ile bu transfere girişip kadro kalitesini dengelemek isterken, Trabzonspor ise ön bölgedeki hücum düzenini yeniden kurgulamak ve Bakasetas'a yardımcı bir oyuncu bulmak istiyor.

DINO HOTIC'IN YAPTIKLARI

10 numara pozisyonunda oynayan 27 yaşındaki oyuncu, bu sezon Belçika'da 24 maça çıktı ve 4 gol ile 2 asistlik katkı sağladı. Türkiye'ye gelmeye sıcak bakacağı düşünülen oyuncu, kariyerinin en büyük transferlerinden birini yapmış olacak.