Trabzonspor'da Yusuf Yazıcı depremi! Yer yerinden oynadı...

Trabzonspor'un sezon başında büyük umutlarla Lille'den kiraladığı Yusuf Yazıcı performansıyla hayal kırıklığı yarattı. Karagümrük karşısında 81'de Vitor Hugo'nun yerine giren Yusuf Yazıcı kötü görüntüsüyle dikkat çekti. Trabzonsporlular sosyal medyada oyuncuya ateş püskürdü.

Trabzonspor'a büyük umutlarla dönen Yusuf Yazıcı'nın performansı yine hayal kırıklığı yarattı. Fatih Karagümrük maçının son 10 dakikasında oyuna giren Yusuf Yazıcı, Trabzonsporlu taraftarları bir kez daha çileden çıkardı.

YUSUF YAZICI İLK 11'İ UNUTACAK

Devre arasında elden çıkartma planları yapılırken tekrar şans verilen Yusuf Yazıcı, Abdullah Avcı'nın verdiği son şansı da kullanamadı. Bu performansı sonrası yetenekli çalıştırıcının Yusuf Yazıcı'ya forma şansı vermesi beklenmiyor.

LİLLE'DEN BÜYÜK UMUTLARLA TRANSFER EDİLMİŞTİ

Lille'e transfer olduktan sonra inişli çıkışlı bir performans sergileyen, kısa süreli Rusya macerasında beklentilerin üzerine çıkan Yusuf Yazıcı, yeni sezon öncesi Trabzonspor'a geri dönmüştü.

KİLO ALDIĞI SÖYLENİLİYOR

Trabzonspor'da büyük hayal kırıklığı yaratan Yusuf Yazıcı, Fatih Karagümrük maçında da kendisinden bekleneni veremedi. Yusuf Yazıcı'nın fazla kiloları da dikkat çekti.

YUSUF YAZICI SEZON İSTATİSTİKLERİ

12 maça çıkan Yusuf Yazıcı 1 gol 1 asistle 2 gole direkt katkıda bulundu.