Trabzonspor'da Nicolas Pepe depremi! Yer yerinden oynadı...

Süper Lig'de Trabzonspor forması giyen Nicolas Pepe için şok bir gelişme yaşandı. Sezon başında transfer olduğu bordo-mavili ekipte isteneni veremeyen Fildişi Sahilli oyuncu taraftarları adeta çılgına döndürdü. İşte Nicolas Pepe haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Yaz transfer döneminde Süper Lig devi Trabzonspor'a transfer olan Nicolas Pepe için Türkiye kariyeri istediği istediği gibi gitmiyor. Premier Lig'de Arsenal'den ayrılarak bordo-mavili ekibe katılan başarılı oyuncu gündem oldu. Süper Lig'in 21'nci haftasında oynanan Trabzonspor-Galatasaray maçının ardından yaptığı hareket Nicolas Pepe'ye pahalıya patladı.

NICOLAS PEPE TARAFTARIN SABRINI SINADI

Afrika Uluslar Kupası'nda Fildişi Sahili ile turnuvada olan Nicolas Pepe, kilometrelerce öteden Trabzonspor taraftarını kızdırmayı başardı. 29 yaşındaki oyuncu, Trabzonspor'un evinde Galatasaray'a 5-1 mağlup olduğu maçın ardından vatandaşı Wilfried Zaha'nın sosyal medya paylaşımını beğenen oyuncuya bordo-mavili camia tarafından tepkiler çığ gibi büyüdü.

GERİ ADIM ATTI AMA NAFİLE

Deneyimli oyuncunun yaptığı hareket karşısında maçın skoru nedeniyle üzgün olan kulüp taraftarları hıncını Pepe'den çıkardı. Trabzonspor taraftarları tarafından oldukça sert tepkiyle karşılaşan Nicolas Pepe, yaptığı beğeniyi geri çekti ama bu hareket bile taraftarların öfkesini yatıştıramadı.

SÖZLEŞMESİ UZATILMAYACAK

Trabzonspor formasıyla şu ana kadar sadece 7 maça çıkan Nicolas Pepe'nin sözleşmesi sezon sonu bitiyor. Oyuncunun istikrarsızlığı ve yaptığı son hareket nedeniyle Trabzonspor'da yönetim Afrikalı oyuncuya yeni sözleşme teklifi yapmamaya karar verdi.

www.aksam.com.tr