Trabzonspor'da flaş ayrılık! Uğurcan Çakır resmen Avrupa devine...

Uğurcan Çakır'ın yeni adresi belli oluyor. İtalyan devi, Trabzonspor'daki başarılı performansıyla büyük beğeni toplayan milli file bekçisi Uğurcan Çakır'ın transferini bitiriyor. İşte detaylar...

Trabzonspor'da kaleci Uğurcan Çakır için sezon sonu yolun sonu gözüktü. Süper Lig devlerinin de teklif yaptığı Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Uğurcan Çakır için İtalyan devi Roma talip oldu.

ROMA, UĞURCAN ÇAKIR'I İSTİYOR!

Trabzonspor'da ve Türkiye forması altında başarılara imza atan Uğurcan Çakır için İtalyan devi Roma devreye girdi! Serie A takımlarından Roma, Trabzonspor'un milli kalecisi Uğurcan Çakır'ı kadrosuna katmak için transfer çalışmalarına başladı. İtalya basınından La Gazzetta dello Sport'un haberine göre; Roma'nın Çakır'ı daha önceden de takip ettiği ve son zamanlarda ise girişimlerini hızlandırdığını bildirildi

MOURİNHO UĞURCAN'I ÇOK İSTİYOR

İtalyan devinin teknik direktörü Jose Mourinho'nun, 27 yaşındaki eldiveni çok istediği belirtiliyor. Bu nedenle Serie A ekibinin bu doğrultuda Uğurcan Çakır için hızlı davranacağı aktarıldı.

UĞURCAN ÇAKIR DEVRİ SONA ERİYOR

Geçtiğimiz sezon yıllar sonra Süper Lig şampiyonluğu yaşayan Trabzonspor'da başarının mimarlarından biri de Uğurcan Çakır olmuştu. Milli kaleci başarılı performansıyla büyük beğeni toplamış, Avrupa ekiplerini peşine takmış ancak transferi gerçekleşmemişti. Milli file bekçisi artık bu sezon sonunda bordo-mavililerden ayrılmak istiyor.

YÖNETİM AVRUPA'YA SATMAYA SICAK BAKIYOR

Karadeniz ekibinde yönetimin Uğurcan Çakır için gelecek olan teklifleri değerlendireceği ve değerini bulursa satmaya sıcak baktığı öğrenildi. Bordo-mavililer milli kaleciden 10-15 milyon euro civarı bir gelir bekliyor.