Trabzonspor-Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor-Fenerbahçe maçı nereden izlenir?

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı için heyecanlı bekleyiş başladı. Mücadelenin saati ve yayıncı kanalı futbolseverler tarafından merak ediliyor. Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, Süper Lig'in 30. haftasında 17 Mart 2024 Pazar günü İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Trabzonspor-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Trabzonspor-Fenerbahçe maçı hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar...

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının hangi kanalda yayınlanacağı, karşılaşmayı takip etmek isteyen futbolseverler tarafından merak ediliyor. Ligde 49 puanla 3. sırada yer alan Bordo-Mavililer, bu maçla birlikte üçüncülükteki yerini sağlamlaştırmayı hedefliyor. Peki Trabzonspor-Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor-Fenerbahçe maçı nereden izlenir? İşte maçın yayıncı kuruluşu

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının muhtemel 11'leri belli oldu! İşte Trabzonspor-Fenerbahçe maç kadrosu

TRABZONSPOR-FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor, Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Trabzonspor-Fenerbahçe maçı bugün saat 20:30'da başlayacak.

Papara Park'ta oynanacak karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetirken yardımcılıklarını ise Mustafa Emre Eyisoy ve Kerem Ersoy yapacak.

TRABZONSPOR-FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA?

Trabzonspor - Fenerbahçe derbisi Mücadele beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, Trabzonspor karşısında kazanarak haftayı kayıpsız atlatmayı hedefliyor. Trabzonspor ise milli ara öncesinde kazanarak araya girmeyi planlıyor. Fenerbahçe bu sezon ligde rakip fileleri en fazla havalandıran takım oldu. Sarı lacivertliler, geride kalan haftalarda 76 gol atarken kalesinde ise sadece 23 gol gördü. Trabzonspor, kritik hafta öncesinde aldığı 15 galibiyet ve 4 beraberlikle 49 puan topladı.