Taylan Antalyalı haberi Galatasaraylıları ayaklandırdı! Sosyal medya sallanıyor

Galatasaray'dan Ankaragücü'ne kiralık giden Taylan Antalyalı, sarı kırmızılı takımın Konyaspor galibiyeti sonrası gündeme geldi. Yorumcu Rıdvan Dilmen'in Taylan Antalyalı hakkında söylediği sözler sosyal medyada infial yarattı.

Yorumcu Rıdvan Dilmen, Taylan Antalyalı hakkındaki sözleriyle geceye damgasını vurdu. Sarı kırmızılı takımda geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla taraftarların tepkisini çeken Taylan, sezonu gol ve asist yapamadan tamamlamıştı. Yeni teknik adam Okan Buruk'un gelir gelmez Milli futbolcuyu kesmesi ise camia tarafından olumlu karşılanmıştı. Öyle ki Buruk, basın toplantısında direkt olarak oyuncuyu hedef almış, "Galatasaray'ın orta sahası skor katkısı yapabilmeli" demişti.

TAYLAN ANTALYALI GÜNDEM OLDU

Bunun üzerine Taylan Antalyalı'yı 11'den kesen Okan Buruk, ayrılık raporunu yönetime iletmişti. Yönetim ise Taylan'ı Ankaragücü'ne kiralık olarak gönderdi. Taraftarlar ise bu karardan son derece memnun oldu. Öte yandan yorumcu Rıdvan Dilmen, 2-1 kazanılan Konyaspor maçı sonrası yaptığı yorumda, "Ben olsam Taylan'ı tutardım. Bir kaç tane hata yaptığı için vazgeçmemek lazım." ifadelerini kullanarak sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Galatasaraylı taraftarlar bu yoruma sinirlenerek Rıdvan Dilmen'e sosyal medyadan tepki gösterdi.

Taylan geçen sezon ne yaptı?

Geçtiğimiz sezonu 13. sırada bitiren Galatasaray'da takımın en çok tepki çeken isimlerinden biri olan Taylan Antalyalı, sarı kırmızılı takımla 42 maça çıktı. Bu 42 maçta yaptığı hatalar sebebiyle goller yediren Milli futbolcu, yalnızca 1 asist yapıp gol atma başarısı gösteremedi.