Taylan Antalyalı ayaklanması! İrfan Can'dan olay gol sevinci ve o sözler...

Fenerbahçe'nin Ankaragücü'nü mağlup ettiği maçta Taylan Antalyalı'nın performansı dikkat çekti. Hırslı ve gergin tavırlarıyla dikkat çeken milli futbolcuyla ilgili yüzlerce paylaşım yapıldı. Taylan Antalyalı'nın bir sözünü hatırlatan Fenerbahçeliler, İrfan Can Kahveci'nin gol sevinci üzerinden oyuncuya atıf yaptı.

www.aksam.com.tr

Taylan Antalyalı'nın Ankaragücü-Fenerbahçe maçı performansı olay oldu. Sarı-Lacivertli taraftarlar hırsıyla dikkat çeken oyuncuyla ilgili yüzlerce paylaşım yaptı. Taylan Antalyalı'nın bir sözünü hatırlatan Fenerbahçeliler, İrfan Can Kahveci'nin gol sevincine atıfta bulunarak milli futbolcuya yüklendi.

TAYLAN ANTALYALI'NIN PERFORMANSI OLAY OLDU

Fenerbahçe Ankara'da zorlu bir virajı daha dönerken, Ankaragücü'nün Galatasaray'dan kiraladığı Taylan Antalyalı'nın maçtaki görüntüsü dikkat çekti. Hırsıyla göze çarpan Taylan Antalyalı, sosyal medyada da gündem oldu.

İRFAN CAN KAHVECİ'NİN GOL SEVİNCİ VE O SÖZLER...

Fenerbahçeli taraftarlar, Taylan Antalyalı'yla ilgili yüzlerce paylaşım yaptı. Oyuncunun maç öncesi yaptığı iddia edilen bir açıklamayı hatırlatan Sarı-Lacivertliler, İrfan Can Kahveci'nin kahve içerek yaptığı gol sevinci üzerinden oyuncuya yüklendi.

İşte Fenerbahçelilerin yaptığı Taylan Antalyalı paylaşımları:

www.aksam.com.tr