Tarihin en pahalı 3. transferi olacak...

Premier Lig devi Manchester City, yıldızlarla dolu kadrosuna bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. İngiliz ekibi, Milan forması giyen Rafael Leao için harekete geçti. İşte Manchester City'nin Rafael Leao planı...

İngiltere Premier Lig devi Manchester City, yakın zamanda tarihin en pahalı transferlerinden birini gerçekleştirecek. Pep Guardiola, yıldızlarla dolu olan kadrosuna bir yenisini daha eklemenin planlarını yapıyor. Manchester City'nin gözüne kestirdiği isim ise Rafael Leao.

PEP GUARDIOLA, RAFAEL LEAO İÇİN GEMİLERİ YAKTI

Geçtiğimiz sezon Premier Lig ve Şampiyonlar Ligi'ni domine eden Manchester City, Milan'ın yıldızı Rafael Leao için harekete geçmiş durumda. Gelen bilgilere göre Portekizli kanat oyuncusu için en az 150 milyon euro bonservis bedeli teklif edilecek. Milan ise en değerli oyuncusunu takımda tutmaya çalışacak.

REKOR KIRACAK TRANSFER

Manchester City, Rafael Leao transferini gerçekleştirirse kulüp tarihinin en pahalı transferi olarak kayıtlara geçecek. Öte yandan konuşulan rakamlar Milan ve Serie A için de bir rekor niteliğinde. Bu transfer gerçekleşirse, PSG'ye transfer olan Neymar ve Kylian Mbappe'nin ardından tarihin en pahalı 3. transferi olacak.

2019'da Milan'a transfer olan Rafael Leao, 22 milyon euro olan piyasa değerini 90 milyon euroya kadar çıkarttı. İtalyan ekibiyle 179 maça çıkan başarılı sol kanat, 47 gol attı ve 40 asist yaptı.

www.aksam.com.tr