Tarihin en iyi kadrosu kuruluyor! İşte Jose Mourinho'nun Fenerbahçe'ye getireceği yıldızlar: Romelu Lukaku, Paulo Dybala ve...

Aziz Yıldırım'ın Jose Mourinho açıklamalarının ardından Fenerbahçe taraftarlarını büyük bir heyecan sardı. Portekizli teknik adam cephesinde sıcak gelişmeler yaşanırken, Jose Mourinho'nun Fenerbahçe'ye getireceği yıldızlar ise belli oldu. İşte Romelu Lukaku ve Paulo Dybala gibi isimlerden oluşan o liste...

Süper Lig'de 2023/24 sezonunun sonuna doğru gelinirken Fenerbahçe'de gözler 30-31 Mayıs'ta gerçekleştirilecek Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'na çevrildi. Sarı lacivertlilerde mevcut başkan Ali Koç ve eski başkan Aziz Yıldırım arasında geçecek olan bu seçimin sonucu merakla bekleniyor. Öte yandan başkan adayı Aziz Yıldırım'ın adaylığıyla birlikte Jose Mourinho ile yaptıkları görüşmeyi açıklamasının ardından taraftarları büyük bir heyecan sardı. Sarı lacivertli takıma gönül veren taraftarlar tarafından Mourinho ismi üzerine, sosyal medyada rekor sayıda paylaşımlar ve beğeniler yapıldı.

Portekizli dünyaca ünlü teknik direktörün Fenerbahçe'ye transfer edeceği yıldızlar ise netleşmeye başladı.

JOSE MOURINHO DÜNYA YILDIZLARINI GETİRECEK!

Fenerbahçe'de başkan adayı Aziz Yıldırım'ın mevcut başkan Ali Koç'a sunduğu Jose Mourinho teklifi gündeme bomba gibi düştü. Yıldırım, "Eğer onlar da Mourinho ile çalışmayı düşünüyorlarsa gelsinler beraberce imzayı atalım. Ben seçilirsem benimle devam, o seçilirse onunla devam. Biz kaybedersek Mourinho'nun parasının yarısını da ödemeyi taahhüt ediyorum" ifadelerini kullanmıştı. Bu açıklamanın ardından Jose Mourinho ve Fenerbahçe ismi Avrupa'da gündem oldu. Portekizli teknik adamın takıma getireceği yıldızlar bile belli oldu.

FORVETE ROMELU LUKAKU!

Fenerbahçe'de transfer gündeminin birinci sırasına Romelu Lukaku ismi yükseldi. Jose Mourinho ile daha önce Chelsea, Manchester United ve son olarak Roma'da çalışan tecrübeli golcü, sezon sonunda Chelsea tarafından transfer listesine eklenecek. Sarı lacivertlilere imza atması durumunda teknik direktör Jose Mourinho'nun ilk isteyeceği isimlerden birisi olması bekleniyor. Ayrıca Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco'nun Romelu Lukaku ile yakın zamanda bir görüşme gerçekleştirmesi de bekleniyor.

TAKIMIN MERKEZİ PAULO DYBALA OLACAK!

Sarı lacivertli taraftarları heyecanlandıran bir başka isim ise Paulo Dybala olarak dikkat çekiyor. Kariyerini Roma'da sürdüren Arjantinli on numaranın Jose Mourinho'nun transfer listesinde olduğu ortaya çıktı. Yaz transfer döneminde Fenerbahçe cephesi, transferde adı birçok kulüple anılan Paulo Dybala için resmi hamlelerde bulunacak.

ORTA SAHAYA BİR PORTEKİZLİ DAHA!

Bu sezon yaptığı Rade Krunic transferinden memnun kalmayan ve İsmail Yüksek'in de taliplerinin artmasıyla birlikte sezon sonunda transfer olma ihtimalinin güçlenmesi üzerine Fenerbahçe cephesi, orta saha transferine de yoğunlaşmış durumda. Gelen bilgilere göre; menajerler vasıtasıyla Renato Sanches ismi Fenerbahçe'ye önerildi. İtalyan ekibi Roma'da istenmeyen adam ilan edilen 26 yaşındaki orta sahanın Jose Mourinho ile yeniden Fenerbahçe'de bir araya gelebileceği de konuşuluyor.

www.aksam.com.tr