Tarih bile belli oldu! Dünya devi Lucas Torreira transferini bitirmeye geliyor...

Galatasaray'ın Uruguaylı yıldızı Lucas Torreira için transferde sıcak bir gelişme yaşandı. Serie A'nın dev kulübü, Lucas Torreira için İstanbul'a geliyor. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Geçtiğimiz sezonun başında Arsenal'den Galatasaray'a transfer olan ve performansıyla birçok Avrupa devini peşine takan Lucas Torreira için transferde sürpriz bir gelişme daha yaşandı. Türkiye gazetesinde yer alan habere göre; İtalya Serie A'nın köklü kulüplerinden olan Lazio, Galatasaray-Beşiktaş derbisinde Lucas Torreira'yı izleyecek.

LUCAS TORREİRA'YA LAZİO KANCASI

Galatasaray'ın Uruguaylı orta sahası Lucas Torreira bu sezona da iyi başlayarak transferde tekrar gündem haline geldi. Yaz transfer döneminde Lucas Torreira'yla uzun süre ilgilenen ancak Galatasaray'la anlaşma sağlayamayan Lazio, yıldız oyuncuyu cumartesi oynanacak olan derbide izleyecek.

YAZ TRANSFER DÖNEMİNDE DE İSTEMİŞLERDİ

İtalyan ekibi, yaz transfer döneminde de Lucas Torreira ile ciddi şekilde ilgilenmiş ancak, bonservis bedelinde Galatasaray ile anlaşamamış ve transfer gerçekleşmemişti.

GALATASARAY RAKAMLARI

Lucas Torreira, sarı-kırmızılı forma ile tüm kulvarlarda 45 maça çıktı. Uruguaylı oyuncu bu karşılaşmalarda takım arkadaşların bir asist yapmayı başardı.

www.aksam.com.tr