Taraftarlar onu bekliyordu! Ve Robert Lewandowski'yi duyurdular...

Robert Lewandowski için transferde flaş bir gelişme yaşandı. Barcelona'da forma giyen ve adı Fenerbahçe'nin gündemine gelen yıldız golcü Robert Lewandowski'nin geleceği için karar verildi. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Adı transferde Fenerbahçe ile anılan Robert Lewandowski için flaş bir gelişme yaşandı. La Liga devi Barcelona'da yeni teknik direktör Hansi Flick, yıldız golcü Robert Lewandowski için kararını verdi.

ROBERT LEWANDOWSKI İÇİN FENERBAHÇE İDDİALARI VARDI

Teknik direktörlük görevine Jose Mourinho'yu getiren Fenerbahçe için gözler transfere çevrilmiş durumda. Sarı-lacivertliler için adı geçen isimlerden biri de Barcelona'da forma giyen Robert Lewandowski. Geçtiğimiz günlerde Polonyalı yıldız için devreye girildiği yazılmıştı.

İDDİALARI İÇİN AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe hakkında gelen soruyu yanıtlayan Robert Lewandowski, "Hiçbir şey bilmiyorum. Fenerbahçe benimle iletişime geçmedi." ifadelerini kullanmıştı.

KARAR VERİLDİ, TRANSFER BİTTİ...

İspanya basınında yer alan habere göre; Barcelona'da geleceği merak edilen ve adı Fenerbahçe ile gündeme gelen Robert Lewandowski için karar verildi. Katalan ekibinde yeni teknik direktör Hansi Flick, Polonyalı yıldızın takımda kalmasını istedi. Tecrübeli golcünün bu yaz ayrılma ihtimali çok düşük.

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

Robert Lewandowski, geçtiğimiz sezon Barcelona formasıyla 49 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 44'ünde ilk 11'de yer aldı. Toplam 3800 dakika sahada kalan 35 yaşındaki yıldız golcü, 26 gol ve 9 asistle takımına katkıda bulundu.