Taraftarlar çılgına dönecek! Takımın yeni orta sahası N'Golo Kante: Transferi resmen duyurdular

N'Golo Kante, kariyerine Al-Ittihad'da devam ediyordu. Fransız yıldız, bir yıllık Suudi Arabistan serüveninden sonra Avrupa'ya dönmeye hazırlanıyor. İşte N'Golo Kante haberinin detayları…

N'Golo Kante, Leicester City ve Chelsea ile geçen başarılı yılların ardından 2023 yaz transfer döneminde bedelsiz olarak Suudi Arabistan ekibi Al-Ittihad'e katılmıştı. EURO 2024'te sürpriz bir şekilde Fransa kadrosuna dahil edilen ve takımının en başarılı isimlerinden olan deneyimli orta saha, yeniden Avrupa kulüplerinin gözdesi oldu. N'Golo Kante, kariyerine La Liga'da devam edecek.

N'GOLO KANTE BARÇA YOLUNDA

La Liga'da son sezonu Real Madrid'in gölgesinde geçiren Barcelona kadrosunu güçlendirmek için harekete geçti. İspanyol basını, Katalan ekibinin orta sahayı N'Golo Kante'ye emanet etmek istediğini ve yıldız oyuncunun kulübü Al-Ittihad ile görüşmelere başlayacağı aktarıldı. Kante'nin de Avrupa futboluna dönmeye sıcak baktığı haberin detayları arasında yer aldı.

WEST HAM'IN TEKLİFİ YETERSİZ BULUNDU

N'Golo Kante için Premier Lig'in dişli ekiplerinden West Ham United'ın da girişimi olmuştu. İngiliz ekibi, Al-Ittihad'ın istediği bonservis bedeline çıkamayınca transferden çekilmişti. Barcelona'nın ise La Liga'nın en yüksek maaşını ödediği Hollandalı orta sahası Frenkie de Jong ile yollarını ayırıp Kante'yi merkeze yerleştirmeyi planladığı belirtildi.

44 MAÇTA FORMA GİYDİ

Geçtiğimiz sezonda Al-Ittihad formasıyla 44 maçta forma giyen N'Golo Kante, takımı adına 4 gol ve 6 asistlik skor katkısıyla oynadı.

www.aksam.com.tr