Taraftarı heyecan sardı! Fenerbahçe'de tüm gözler Emre Belözoğlu'nda...

Fenerbahçe, evinde konuk ettiği Alanyaspor ile 2-2 berabere kalmasının ardından liderlik koltuğunu Galatasaray'a bıraktı. Sarı lacivertli camiada gözler, Galatasaray'ın puan kaybına ve eski kaptanları Emre Belözoğlu'na çevrildi. MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Cimbom'un karşına puan almak için çıkıyor.

Süper Lig'in 25. haftasında Fenerbahçe, evinde ağırladığı Alanyaspor ile 2-2 beraber kaldı. Şampiyonluk hedefiyle başladığı sezonda büyük bir yara alan sarı lacivertliler, liderlikten düştü. Sarı Kanarya'larda tüm gözler Emre Belözoğlu'na ve Galatasaray'ın puan kaybına çevrildi.

EMRE BELÖZOĞLU BÜYÜK MAÇA HAZIR!

MKE Ankaragücü bu hafta evinde lider Galatasaray'ı konuk edecek. Sarı kırmızıların puan kaybı yaşaması halinde Fenerbahçe de kazanırsa, tekrar liderlik el değiştirecek. Yarışı son haftaya kadar taşımak istemeyen sarı lacivertliler de gözler, Emre Belözoğlu'na çevrildi. Fenerbahçe camiası, eski kaptanı ve MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'ndan bu hafta Galatasaray'a kayıp yaşatmasını bekliyor.

"GALATASARAY'A KARŞI PUAN KAZANMAK İÇİN OYNAYACAĞIZ"

Galatasaray maçı hakkında konuşan Emre Belözoğlu, "Bizim bir oyun anlayışımız var, rakip kim olursa olsun uygulamaya çalışıyoruz. Buraya geldiğimiz günden beri bir şablon oturtmaya çalışıyoruz. Karşıızda ligin en iyi 2 takımından biri olacak. Kendi sahamızda olacak. Taraftarımızın desteğini sokakta bile hissediyorum. Biz puanlar kazanmak için Galatasaray'a karşı oynayacağız. Bize karşı oynamak hiçbir takım için kolay değil. Bugün de en az puan alacak kadar oynadık. Taraftarımız inşallah mutlu edeceğiz." ifadelerini kullanmıştı.

www.aksam.com.tr