Tam bir kabus! Vedat Muriqi'nin dünyasına başına yıkıldı...

Bir dönem ülkemizde forma giyen ve şu an İspanya'da Mallorca forması giyen Vedat Muriqi, büyük bir şok yaşadı. Kosovalı santrafor oyuncusu, aldığı haberle adeta yıkıldı. İşte Vedat Muriqi haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

İspanya La Liga'da 3'üncü sezonunu geçiren Vedat Muriqi, son zamanlarda üst üste yaşadığı sakatlıklarla gündem olmuştu. Son olarak Kosova Milli Takımı'nın 12 Kasım'da İsrail'i 1-0 mağlup ettiği maçta sakatlanan golcü oyuncunun 1 ay sahalardan uzak kalacağını açıklanmıştı. Son gelen haberler 29 yaşındaki oyuncuyu üzdü. İspanyol basınında yer alan habere göre; Vedat Muriqi'nin 3 Ocak'ta oynanacak Real Madrid maçına kadar forma giymesi beklenmiyor.

VEDAT MURIQI'NİN DÖNÜŞÜ UZADI

Mallorca'nın başarılı santraforu Vedat Muriqi için olumsuz bir gelişme yaşandı. 1.94 boyundaki santrafor oyuncusu 1 aydır uzak kaldığı formasının hasretini bir süre daha çekecek. Kosova Milli Takımı'nda sakatlanan golcü oyuncunun yeşil sahaya döneceği tarih uzadı. İspanyol basını, Vedat'ın en erken yılbaşından sonra formasına kavuşacağını duyurdu.

SEZONA İYİ BAŞLAMIŞTI

Vedat Muriqi, Mallorca formasıyla bu sezon La Liga'ya iyi bir başlangıç yapmıştı. Golcü oyuncu, ligde ilk 12 haftada tüm maçlarda forma giymiş ve 4 gol, 2 asist üretmeyi başarmıştı. Vedat, son olarak 4 Kasım tarihinde oynanan Real Betis maçında forma giymişti.

MALLORCA RAKAMLARI

Vedat Muriqi, 3 sezondur formasını giydiği Mallorca'da tüm kulvarlarda 66 maça çıkarken, 25 gol ve 9 asist üretmeyi başardı.

www.aksam.com.tr