Tam bir kabus! Miha Zajc'ın dünyası başına yıkıldı...

Süper Lig'de Fenerbahçe forması giyen Miha Zajc için işler kötü gidiyor. Sarı-lacivertli ekip ile yaz transfer döneminde sözleşme imzalayan Sloven oyuncunun moralini son derece etkileyecek bir gelişme ortaya çıktı. İşte Miha Zajc haberinin detayları...

2018-2019 sezonunda Empoli'den Fenerbahçe'ye transfer olarak ülkemize gelen Miha Zajc'ın 4.5 yıllık serüveni geçtiğimiz sezon sonunda sona ermişti. Sarı-lacivertlilerde İsmail Kartal'ın takımda görmeyi çok istediğini söylemesi üzerine Sloven oyuncu ile yaz transfer döneminde 3 yıllık yeni bir kontrat imzalanmıştı. Tecrübeli orta saha oyuncusu bu sezon isteneni veremezken ortaya çıkan bir istatistikle adeta çöktü.

MIHA ZAJC'I YIKAN RAKAMLAR

Süper Lig'de ezeli rakibi Galatasaray ile kıyasıya bir şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe'de nadir olarak yaşanan mağlubiyetlerde çarpıcı bir detay ortaya çıktı. Kanarya, bu sezon tüm kulvarlarda 4 mağlubiyet yaşadı. Bu karşılaşmalardan 3'ünün ortak noktası Miha Zajc'ın sahada yer almasaydı. Sloven oyuncunun oynamadığı müsabakalarda Fenerbahçe sadece Nordsjaeland deplasmanında 6-1 mağlup oldu.

GEÇEN SEZONDA AYNISIYDI

Sloven oyuncu için geçen sezonda çok farklı değildi. Fotospor'da yer alan habere göre; Fenerbahçe, geçen sezon Süper Lig'de 6 kez mağlup oldu. Bu 6 karşılaşmanın 5'inde Miha Zajc forma giymişti. Sarı-lacivertliler, sadece Trabzonspor'a 2-0 mağlup olurken Zajc forma giyememişti.

FENERBAHÇE RAKAMLARI

Miha Zajc, Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda 117 maça çıktı. 30 yaşındaki oyuncu, bu karşılaşmalarda 20 gol ve 7 asist üreterek takıma katkı vermeyi başardı.