Tam bir kabus! Fernando Muslera'nın dünyası başına yıkıldı

Galatasaray'ın kaptanı Fernando Muslera için dikkat çekici bir istatistik ortaya çıktı. Sarı-kırmızılı ekipte ilerleyen yaşına rağmen performansıyla dikkat çeken Uruguaylı file bekçisi için işler tersine döndü. İşte Fernando Muslera haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Trendyol Süper Lig'de son şampiyon Galatasaray'ın formasını giyen Fernando Muslera için çarpıcı gelişmeler yaşanıyor. Cimbom'da 13'üncü sezonunun geçiren başarılı eldiven için dikkat çeken bir istatistik ortaya çıktı. Süper Lig'in en az gol yiyen kalecisi olan Nando için işler Avrupa'da tam tersi bir halde.

FERNANDO MUSLERA, AVRUPA'DA YIKILDI

Şampiyonlar Ligi'nde grubu 3'üncü tamamladıktan sonra UEFA Avrupa Ligi'ne giden Galatasaray, play-off turunda Çek ekibi, Sparta Prag'a elenmişti. Süper Lig'i yıllarca tek başına domine eden Fernando Muslera aynı performansı Avrupa'da gösteremedi. Muslera, Avrupa'da bu sezon 14 maçta kalesinde tam 24 gol görerek kötü bir istatistik yakaladı.

GELECEĞİ NETLİK KAZANMADI

Sarı-kırmızılılarda tam 13'üncü sezonunu geçiren Fernando Muslera'nın sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Galatasaray ile henüz anlaşmaya varmayan 37 yaşındaki eldiven için teknik direktör Okan Buruk, Muslera ile yola devam etmek istediklerini açıklamış ve topu artık Urugaylı file bekçisine atmıştı.

GALATASARAY RAKAMLARI

Fernando Muslera, Galatasaray ile tüm kulvarlarda 495 resmi maça çıktı. Başarılı file bekçisi bu karşılaşmalarda kalesinde 527 gol görürken tam 177 maçta kalesini gole kapamayı başardı.

www.aksam.com.tr