Tam bir kabus! Fenerbahçe'de Cengiz Ünder'in dünyası başına yıkıldı...

Cengiz Ünder'in Fenerbahçe kariyeri kabus gibi başladı. Geldiğinden beri sakatlıklarla boğuşan ve performansıyla beklentilerin altında kalan milli oyuncu Cengiz Ünder'in durumu Fransız basınında da gündem oldu. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz yaz kadrosuna kattığı Cengiz Ünder, tam bir hayal kırıklığına neden oldu. Fransız basını, Marsilya'daki Cengiz Ünder'den eser kalmadığını ve milli oyuncunun sarı-lacivertlilerdeki geleceğinin tartışma konusu olduğunu yazdı.

CENGİZ ÜNDER'E MİLYONLAR VERİLDİ

Geçtiğimiz yazın flaş takımı Fenerbahçe, Cengiz Ünder'i Marsilya'dan 15 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna katarak Türkiye'de transfer döneminin en pahalı oyuncu alımını gerçekleştirdi.

BEKLENTİLERİN ALTINDA KALDI

Sarı-lacivertlilere geldiğinden bu yana sakatlıklar nedeniyle bir türlü belini doğrultamayan Cengiz Ünder, aldığı süreleri de iyi değerlendiremedi. Aynı mevkide forma giyen ve performansıyla beğeni toplayan İrfan Can Kahveci'nin gölgesinde kalan milli oyuncu, eleştirilerin hedefi oldu.

"BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI"

Cengiz Ünder'in bu durumu Fransız basınında da gündem oldu. Fenerbahçe'nin milli oyuncunun durumundan memnun olmadığı belirtilirken, Marsilya'dakini tam tersi bir görüntü verdiği ifade edildi. Taraftarların Ünder için sabrının şimdiden taştığı belirtilirken, "Böyle giderse Cengiz Ünder'in sarı-lacivertlilerdeki ömrü kısa olur." ifadelerine yer verildi.