Tam bir kabus! Erol Bulut'un dünyası başına yıkıldı...

Championship'te Cardiff City'nin teknik direktörü olan Erol Bulut için işler tersine döndü. Sezona iyi bir başlangıç yapan deneyimli teknik adam, son maçlarda aldığı talihsiz sonuçların ardından eleştirilerin odağı oldu. İşte Erol Bulut haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Sezon başında teknik direktörlüğüne getirildiği Cardiff City'de iyi bir başlangıç yapan Erol Bulut için son haftalarda işler yolunda gitmiyor. Son 5 karşılaşmada 4 mağlubiyet yaşayan Erol Bulut, İngiltere'de kabusu yaşıyor.

EROL BULUT, İNGİLTERE'DE İYİ BAŞLAMIŞTI

Türkiye'de son olarak Gaziantep FK'yı çalıştıran Erol Bulut, sezon başında sürpriz bir şekilde Championship ekiplerinden Cardiff City'ye imzayı atmıştı. İngiliz ekibiyle sezona iyi bir başlangıç yapan 49 yaşındaki teknik adam, performansıyla beğeni toplamıştı.

İŞLER TERSİNE DÖNDÜ! KABUSU YAŞADI...

İngiliz ekibinde son haftalarda Erol Bulut için işler yolunda gitmiyor. Son 5 lig maçından 1 galibiyet alabilen Bulut ve ekibi, geri kalan 4 karşılaşmadan puan alamadı. İngiliz basınında yer alan haberlerde, Bulut'un Cardiff City'deki geleceğinin tartışılmaya başlandığı belirtildi. 49 yaşındaki teknik adam ise, "Sanırım hepimizin sabretmeye ihtiyacı var. Birçok konuda sabra ihtiyacımız var." dedi.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Erol Bulut, bu sezon Cardiff City'nin başında şu ana kadar 34 resmi maça çıktı. Bu karşılaşmalardan 14 galibiyet, 4 beraberlik ve 16 mağlubiyet alarak maç başına 1.35 puan ortalaması yakalayabildi.