Emre Mor hayal kırıklığına uğradı! Tam bir kabus

UEFA Konferans Ligi'nde gruplara kalma başarısı gösteren Fenerbahçe kadrosunu açıkladı. Sarı- lacivertli kulüp milli oyuncu Emre Mor'u 23 kişilik kadroya dahil etmedi. Bu kararın ardından Emre Mor'un büyük bir hayal kırıklığı yaşadığı öğrenildi. İşte detaylar...

UEFA Konferans Ligi'nde eleme turlarını geçerek gruplara kalmayı başaran Fenerbahçe, grup maçları için kadrosunu açıkladı. Kadroda bu sezon sadece bir maçta görev alan Emre Mor, Konferans Ligi kadrosuna alınmamasının ardından hayal kırıklığına uğradı.

EMRE MOR'A ŞOK

Milli oyuncu Emre Mor, sarı-lacivertli kulübün UEFA Konferans Ligi'nin grup aşamaları için açıklanan kadrosunda yer almamasının ardından büyük bir şok yaşadı.

İSMAİL KARTAL SÜRE VERMİYOR

Fenerbahçe'de 3. dönemini yaşayan İsmail Kartal, göreve başladığı günden yana milli oyuncuya göreve geldiğinden bu yana sadece 1 maçta 17 dakika süre verdi.

TAKIMDA KALACAĞININ SİNYALLERİNİ VERMİŞTİ

Takımdan ayrılması beklenirken geçtiğimiz günlerde bir açıklama paylaşarak takımda kalacağının sinyallerini vermişti. Emre Mor, şu sözleri kullanmıştı; "Kaldığım yerden devam edeceğim. En faydalı dönemimde sakatlanıp, takımdan uzak kaldım. Ardından basın yayın organlarında benim adımı pek çok takımla bir araya getirdiler. Ancak ben çubuklu ile yapacaklarımı henüz tamamlamadım. Yeni transferlerle forma savaşına hazırım. Şimdi tek düşüncem bir an önce takımla birlikte çalışmalara katılmak."

FENERBAHÇE RAKAMLARI

Emre Mor, Fenerbahçe forması ile tüm kulvarlarda 42 maça çıkarken fileleri 6 kez havalandırdı. Milli oyuncu 3 kez de takım arkadaşlarına gol pası vermeyi başardı.