Tam bir kabus! Çağlar Söyüncü'nün dünyası başına yıkıldı...

İspanyol devi Atletico Madrid'de forma giyen Çağlar Söyüncü için işler istediği gibi gitmiyor. Milli oyuncu, başkent ekibinde zor günler geçiriyor. İşte Çağlar Söyüncü haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

Atletico Madrid'de forma giyen milli stoper oyuncusu Çağlar Söyüncü, İspanya'da aradığını bulamadı. Yaz transfer döneminde Diego Simeone'nin ekibine katılan Çağlar Söyüncü istediği fırsatları bir türlü bulamadı. Son olarak Atletico Madrid'in deplasmanda Las Palmas'a 2-1 mağlup olduğu maçta da süre alamayan Çağlar Söyüncü üzgün görüntüsüyle dikkatlerden kaçmadı.

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ, ATLETICO'DA ARADIĞINI BULAMADI

Geçtiğimiz sezon sonunda İngiliz ekibi Leicester City ile sözleşmesi sona erdikten sonra yaz transfer döneminde İspanyol ekibi Atletico Madrid'in yolunu tutan Çağlar Söyüncü başkent ekibinde aradığını bulamadı. Milli oyuncu, Madrid ekibinde süre bulmakta oldukça zorlanıyor.

YALNIZCA 3 MAÇTA FORMA GİYDİ

Çağlar Söyüncü, Atletico Madrid forması ile sadece 3 maça çıkabildi. Milli oyuncu, bu karşılaşmalarda oyuna sonradan dahil oldu ve sadece 59 dakika forma şansı bulabildi. Bu maçların tamamı Lal Liga karşılaşmalarıydı.

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ'NÜN KARİYER RAKAMLARI

Milli stoper oyuncusu, kariyeri boyunca tüm kulvarlarda 233 maça çıktı. Çağlar Söyüncü bu karşılaşmalarda 7 gol ve 2 asist ile skora etki etti.

www.aksam.com.tr